Adres

Pieter Bruegelstraat 19
5251 LA Vlijmen

0735111323
http://www.spijkershoreca.com

Contactpersoon

Spijkers Horeca

Over Spijkers Horeca

Spijkers Horeca is gespecialiseerd in het ontwerpen, monteren en installeren van professionele en hoogwaardige keukenoplossingen voor horeca, gezondheidszorg, bedrijven, overheid, retail, onderwijs en de veeleisende particulier. Maar ook voor alle non-food horecaspullen kunt u bij ons terecht. Spijkers Horeca is een dynamische, flexibele en ambitieuze organisatie die met u meedenkt.

Kiest u voor koop of wilt u liever keukenapparatuur leasen? U wenst maar één apparaat te vervangen in plaats van een hele keuken? Alles is mogelijk, want uw wens staat bij ons centraal.

Over Spijkers Horeca

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1

MVO activiteiten

Spijkers Horeca denkt verder dan een oplossing voor uw keuken alleen. Spijkers Horeca bekommert zich ook om de maatschappij en de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Duurzaam ondernemen staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Spijkers Horeca maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen ‘people, planet en profit’. In al onze bedrijfsprocessen is bijvoorbeeld verankerd om zo min mogelijk papier te gebruiken. Met uitzondering van alle contracten proberen wij nagenoeg papierloos te werken.

Daarnaast hebben wij een energiezuinig kantoor. Spijkers Horeca gaat nog een stapje verder dan alleen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij richten ons ook nadrukkelijk op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst. Zo selecteren wij bewust leveranciers en fabrikanten op hun duurzaamheidsmentaliteit. Electrolux Professional is bijvoorbeeld als enige fabrikant genoteerd aan de Dow Jones Sustainability Index. Een reden te meer voor Spijkers Horeca om zaken te doen met deze onderneming. Verder promoten wij het gebruik van zuinige apparaten. Niet alleen scheelt het u energiekosten in de toekomst. We investeren hiermee ook in duurzaam energiebeheer en uiteindelijk een leefbare wereld, waar we samen verantwoordelijk voor zijn.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.