Adres

Toermalijnring 1600
3316 LC DORDRECHT
Nederland
0786176530
https://www.shiraz.nl/

Contactpersoon

Shiraz Office Furniture

Over Shiraz Office Furniture

In 1994 opgericht door Azam Ghorashi met een passie voor mooie en functionele kantoorinrichtingen, zo is Shiraz uitgegroeid tot professionele kantoorinrichter in de regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Brabant. 


Dit is bereikt met een paar simpele kernwaarden, namelijk eerlijkbetrokken en betrouwbaar. Zo kiezen wij niet de makkelijkste weg, maar de weg waarin wij het beste advies kunnen geven voor uw onderneming, voor nu, maar ook voor in de toekomst. U zit er immers voor het lange termijn, net als wij. Dit uit zich in de keuze voor doelgerichte fabrikanten, ieder met zijn eigen specialiteit. Geen tussenhandelaren of totaal leveranciers, maar rechtstreekse leveringen uit de fabriek met een eigen R&D afdeling. 


Alleen hierdoor kunnen wij garanderen dat een ''juiste prijs-kwaliteitverhouding’’ geen loze kreet wordt. Met meer dan 100 leveranciers bent u zeker bij ons aan het goede adres voor uw bedrijfsinrichting. Wij bieden oplossingen voor het kantoor, zoals werkplek inrichting, kantinemeubilair en ergonomie gerelateerde producten. Maar zijn ook zeer actief in de zorgsector, zoals wachtkamer inrichtingen voor praktijken en de verzorgen de inrichting van zorginstellingen. 


Met onze showroom van 1000 m2, is er genoeg ruimte om ons assortiment te verkennen en een gevoel te krijgen voor uw nieuwe inrichting. Geen tijd om naar ons te komen? Wij brengen net zo graag een bezoek aan uw bedrijf.

Over Shiraz Office Furniture

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Onze focus ligt op groen, gezond en inspirerend werken. Ons doel is motiverende, inspirerende, maar ook functionele en veilige werkomgeving te creëren. Ons leveringsprogramma is gebaseerd op 3 pijlers: Gezond werken, inspirerend werken en gezond werken. Onze medewerkers informeren u graag over deze onderwerpen.

Groen werken

In tijden waar MVO een steeds belangrijker onderdeel van bedrijfsvoeringen uitmaakt, dragen wij onder andere ons steentje bij, door duurzame en milieuvriendelijke artikelen te leveren.

Gezond werken:

Er wordt steeds meer bekend over de negatieve gezondheidseffecten van langdurig zitten.
Infomeren over het belang van staand werken en tips geven over hoe beweging kan worden gestimuleerd op kantoor, zien wij als onze verantwoordelijkheid.

Inspirerend werken:

Ons motto is: ‘Your office is your second home,’ Omdat men steeds meer uren op kantoor doorbrengt, is het essentieel om aandacht aan de inrichting van het kantoor de besteden. Werknemers tevreden houden heeft alles te maken met duurzame inzetbaarheid van het personeel

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws