Adres

Mauritskade 63
1092AD AMSTERDAM
Nederland
0884507000
http://www.sharebusiness.nl

Contactpersoon

ShareBusiness

Over ShareBusiness

ShareBusiness bemiddelt, begeleidt en ontwikkelt ervaren hoogopgeleide professionals en managers.

ShareKnowledge Experts

Wij bemiddelen vaste en tijdelijke professionals voor bedrijven op het gebied van HR, Management of Finance. Wij sparen voor een budget waardoor wij deze professionals in de gelegenheid stellen hun kennis op een business case in te zetten bij een ondernemer in een ontwikkelingsland. Professionals en ZZP’ers kunnen hun kennis ook rechtstreeks inzetten in ontwikkelingslanden, zie hierna.

ShareKnowledge leerprogramma ®

Het leerprogramma dat ShareBusiness aan het management van organisaties biedt, stelt hen in de gelegenheid om hun kennis en expertise in te zetten op een business case bij een ondernemer in een ontwikkelingsland. Dit leerprogramma is gebaseerd op het tot stand brengen van duurzaam effectief leergedrag door managers in een interculturele en professionele setting te plaatsen die buiten hun reguliere comfort zone ligt. Professionals en ZZP’ers kunnen ook individueel deelnemen aan dit leerprogramma, kijk op de website voor voorbeelden van mogelijke business cases.

Skyscrapers programma ®

Uw Young Professionals zijn de toekomstige leiders voor sociaal ondernemerschap binnen uw bedrijf. Wij bemiddelen en ontwikkelen gedreven jong afgestudeerden tot 30 jaar bij hun 1e (of soms 2e) stap in hun carrière... Wilt u meer weten over ons Young Professional label? Laat u dan persoonlijk informeren of bezoek de Skyscrapers website op www.skyscrapers.co.nl.

 

Over ShareBusiness

Type organisatie:
Ondernemersvereniging
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

  • Kern van de duurzame dienstverlening van ShareBusiness is het stimuleren van ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Dit doen we door het delen van kennis van (interim) managers en op een duurzame wijze waarmee tevens verbinding wordt gelegd met de MVO doelstelling van betrokken organisaties, veelal opdrachtgevers cq werkgevers, in Nederland. 
  • Met het label Skyscrapers helpen we jong afgestudeerden een plek te krijgen op de arbeidsmarkt, waarbij we samen met hen ook actief werken aan business cases voor maatschappelijke organisaties zoals de Voedselbank, Instock of Bugzz. 

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie aanbiedingen