Adres

Laapersveld 68
1213VB HILVERSUM
Nederland
035 6252525
http://www.scildon.nl

Contactpersoon

Scildon

Over Scildon

Over Scildon

Over Scildon

Scildon (voorheen Legal & General Nederland) is onderdeel van Chesnara Plc., een Engelse financiële dienstverlener met ruim 1 miljoen klanten.

Chesnara Plc. is opgericht in 2004. Het concern heeft vestigingen in Engeland, Zweden en Nederland.

Scildon

Scildon is actief sinds 1984. Wij bieden collectief pensioen, overlijdensriscoverzekeringen en vermogensopbouwproducten. Onze producten zijn alleen af te sluiten via de financieel adviseur.

Een goede keuze

Achter elk product staat dezelfde efficiënte en betrokken organisatie; vragen en opdrachten worden altijd snel behandeld. U en uw collega's hebben ons voor de dertiende keer gekozen tot “Beste Verzekeraar” in de categorieën Zakelijk Pensioen en Particulier Leven Lijfrente.

Scildon valt onder alle Nederlandse wet- en regelgeving en dus ook onder toezicht van DNB en AFM.

Scildon, KvK 32037902, is opgenomen in het vergunningenregister van de Autoriteit Financiële Markten(AFM) onder nummer 12000414.

Belangrijke MVO pijlers

Terugdringen van papiergebruik en energie zijn twee belangrijke pijlers van ons milieubeleid. Wij sturen aan op digitalisering van alle productaanvragen en daarmee op vermindering van papierverbruik. Inmiddels wordt ruim 80% van de offertes digitaal uitgebracht. Door allerlei maatregelen hebben wij ons elektriciteitsverbruik sinds 2012 met ruim 25% kunnen verminderen.

Onze medewerkers

Met ruim 150 medewerkers weten wij een cultuur en sfeer te creëren die open, integer, professioneel en collegiaal is en die zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Mede dankzij deze inzet zijn wij voor de dertiende keer uitgeroepen tot ‘Beste Verzekeraar’!

Over Scildon

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
101 t/m 250

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.