Adres

Basicweg 22
3821 BR AMERSFOORT
Nederland
033 4535090
http://www.rohde-grahl.nl

Contactpersoon

ROHDE & GRAHL

Over ROHDE & GRAHL

ROHDE & GRAHL draagt bij aan het succes van haar relaties door het ontwikkelen van unieke conceptuele inrichtingen. Onze medewerkers doen dit op basis van onze visie ‘working well’, hun ruime ervaring en vakkennis, en diepgaande kennis van onze relaties. Wij ontwerpen, vervaardigen en leveren hoogwaardige, verantwoorde en innovatieve producten. Met deze producten uit onze eigen fabrieken en met die van zorgvuldig gekozen partners, realiseren wij een inspirerende en duurzame werkomgeving. Om een inspirerende werkomgeving tot stand te brengen is een inrichting op maat nodig. Dat geldt voor het advies, het ontwerp en de producten, maar ook voor de dienstverlening.

Hoewel we uitstekend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt, zullen we nooit blindelings de laatste trends volgen. Onze medewerkers kijken eerst naar uw situatie, behoeften en wensen en pas daarna geven ze u een goed onderbouwd advies waarin uw medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien. Niet voor niets heet onze visie op inrichten working well.

Over ROHDE & GRAHL

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

ROHDE & GRAHL onderscheidt zich door… ... al in de ontwerpfase rekening te houden met het milieu ... een milieuvriendelijk productieproces ... het gebruik van duurzame materialen en constructies ... hergebruik van onderdelen en materialen ... een klimaatneutraal wagenpark ... energiezuinige gebouwen, kantoorapparatuur en verlichting ... gebruik van groene stroom uit zonne-, water- en windenergie ... direct uit fabriek te leveren zonder overbodige verpakkingsmaterialen ... hoge eisen te stellen aan haar toeleveranciers op het gebied van MVO ... aanbieden van het milieuvriendelijke reinigings- en onderhoudsprogramma ... ondersteuning van goede doelen die passen bij de bedrijfsactiviteiten ... gebruik van biologische en fair trade producten in de catering ... stimulering van een gezonde werk- en leefstijl bij haar opdrachtgevers

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.