Adres

Randweg 12
5347 JW Oss
Nederland
0412-690461
http://qrshc.nl

Contactpersoon

QRS

Over QRS

QRS is een groothandel in medische hulpmiddelen. Wij leveren een groot assortiment aan medische gebruiks- en verbruiksmiddelen. We adviseren en leveren medische apparatuur en -inrichting en verzorgen de service en onderhoud op apparatuur. Ook adviseren en verkopen we producten op het gebied van hygiëne binnen de gezondheidszorg. 

De initiatiefnemers en de medewerkers van QRS hebben een medische achtergrond of zijn al jarenlang actief in de medische branche. Daardoor weten we wat er in gezondheidsinstellingen speelt en zijn we goed in staat om met onze klanten mee te denken. Onze klanten zijn werkzaam in ziekenhuizen, privéklinieken, ambulancediensten en overige zorginstellingen.

De 5 Medical Solutions van QRS:

 • Medische verbruiksmiddelen 
  Adviseur voor de aanschaf van medische gebruiks- en verbruiksmiddelen. Veel middelen liggen in het  magazijn in Oss op voorraad, hierdoor zijn wij in staat snel uit te leveren.
 • Medische apparatuur
  Deskundige op het gebied van medische apparatuur en inrichting. Naast de verkoop van apparatuur verzorgen wij ook de opleiding voor gebruikers.
 • Service en onderhoud
  Expert in service en onderhoud op medische apparatuur. Zowel op de door QRS aangeleverde apparatuur als de apparatuur van andere merken die al in gebruik is bij zorginstellingen.
 • Facilitair
  Specialist op het gebied van hygiëne binnen de gezondheidszorg. Producten zoals verpulveraars, ruimte- en mobiele apparaten tbv desinfectie, medicatiehouders en patiëntmonitoring.
 • Sportverzorging
  Leverancier van producten die te maken hebben met sportverzorging. Producten variëren van een complete praktijkinrichting en -toebehoren tot een breed assortiment van verzorgingsmiddelen.

De 4 belangrijkste pijlers in onze werkwijze: 

Innovatief
Continu zijn wij in binnen- en buitenland op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen die onze klanten in staat stellen om hun dienstverlening aan patiënten te verbeteren.

Compleetheid
Ons assortiment is zeer compleet en passen wij voortdurend aan op de wensen van onze klanten. Door de bundeling van krachten van onze 5 Medical Solutions bieden wij een zeer volledig pakket aan producten en diensten. Dat maakt ons een unieke speler in de markt.  

Partnerschap
In de samenwerking met de klant gaan we voor het meest optimale resultaat voor de klant. We geven advies, maken business cases en helpen klanten om hun doelen te bereiken. Het is niet voor niets dat we met veel klanten al langer dan 20 jaar een relatie hebben.

Ondernemerschap
In alles wat we doen zijn we op zoek naar win-win situaties, voor onze klanten en voor onze leveranciers. We brengen partijen bij elkaar en gaan samen op zoek naar oplossingen.

Over QRS

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Wij onderschrijven het MVO Nederland manifest

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.