Adres

Boschdijk 525
5621 JG EINDHOVEN
Nederland
0402788378
http://www.lighting.philips.com

Contactpersoon

Philips Lighting

Over Philips Lighting

Problemen en oplossingen

Bij Philips verbeteren we de kwaliteit van leven van mensen door tijdige introductie van zinvolle innovaties. We bestuderen trendanalyses van een groot aantal verschillende bronnen, zoals de Verenigde Naties, de Wereldbank, de World Business Council for Sustainable Development, het World Economic Forum en de Wereldgezondheidsorganisatie, maar doen ook eigen onderzoek. Daarnaast spreken wij met diverse belanghebbenden.

Wij passen onze expertise toe om complexe mondiale problemen – de toenemende behoefte aan een efficiënt energiegebruik en gezondheidszorg – te vereenvoudigen door duurzame oplossingen te ontwikkelen voor mensen in alle markten.

Over Philips Lighting

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+
Sector:

MVO activiteiten

Bij Philips realiseren we een efficiënt energieverbruik door groene producten te maken en mensen te bewegen tot kleine veranderingen waarmee ze grote resultaten kunnen boeken. We zoeken naar nieuwe oplossingen die een verantwoorde omgang met energie stimuleren en houden al jarenlang rekening met de energiezuinigheid van onze producten en productieprocessen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.