Adres

Weide 28
4206 CJ GORINCHEM
Nederland
0183-634377
http://www.outfit.nl

Contactpersoon

Outfit Company Wear (Circuwear by Outfit)

Over Outfit Company Wear (Circuwear by Outfit)

Outfit Company Wear is leverancier van professionele, duurzame bedrijfskleding. Met het label Circuwear by Outfit maakt Outfit Company Wear de laatste stap in de totale ontzorging van haar klanten, door niet alleen bedrijfskleding te léveren maar deze nadat de kleding is afgedragen ook weer retour te nemen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de (grondstof in de) kleding wordt ingezet voor hergebruik. Het assortiment omvat o.a. polo’s, t-shirts, sweaters, broeken, vesten en (soft shell) jassen; alle kleding van gerenommeerde merken.

Outfit beschikt o.a. over een eigen druk- en borduurservice, een eigen ontwerpafdeling, een klantportal, een wasservice, een ruim assortiment en een volledige showroom.

 

Over Outfit Company Wear (Circuwear by Outfit)

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Circuwear by Outfit

Outfit richt zich niet alleeen op het adviseren en leveren van bedrijfskleding, maar neemt middels Circuwear by Outfit ook alle bedrijfskleding van haar klanten retour. Vervolgens wordt (de grondstof in) de kleding ingezet voor hergebruik. Circuwear by Outfit koppelt de full-service van Outfit aan de duurzaamheid van Circuwear en vormt hiermee een unieke combinatie op de Nederlandse markt voor bedrijfskleding.
Circulaire bedrijfskleding is voor veel organisaties een nieuwe en volgende stap in hun MVO/duurzaamheidsbeleid. Om de keuze voor circulaire bedrijfskleding, alsmede het totale MVO-beleid, daarbij zowel intern (eigen medewerkers) als extern maximaal zichtbaar te maken, kiezen veel organisaties ervoor het Circuwear beeldmerk op de bedrijfskleding te bedrukken/borduren.

Wij willen graag in gesprek met u!

Outfit wil graag in gesprek met organisaties die ervoor open staan om anders over bedrijfskleding te gaan denken en hiermee een voorbeeld willen zijn voor anderen. Organisaties die ook bedrijfskleding onderdeel willen laten zijn van hun MVO-beleid en de stap naar aanschaf-verbruik-hergebruik willen maken: voor deze en volgende generatie(s).

Resultaten MVO MAPS

5 april 2016

MVO Strategie & beleid

MVO Bedrijfsprocessen

MVO Thema’s