Adres

Houtsingel 5
2719 EA ZOETERMEER
Nederland
0182-540500
http://www.ortec.com

Contactpersoon

ORTEC

Over ORTEC

ORTEC is een van de grootste aanbieders van geavanceerde softwareoplossingen en consultancydiensten voor planning en optimalisatie. De ORTEC producten en diensten leiden tot optimale rit- en routeplanning, belading van voertuigen en pallets, personeelsinzet, vraagvoorspelling en logistieke netwerkplanning. ORTEC biedt zowel stand-alone, alsook maatwerk en SAP®-gecertificeerde en geïntegreerde oplossingen, ondersteund door strategische partners. ORTEC heeft meer dan 1350 klanten wereldwijd, 550 werknemers en verschillende kantoren in Europa, Noord-Amerika en Zuid-Oost Azië. Ons team Ons team van optimalisatie-experts is uniek binnen de sector.

ORTEC is een bedrijf dat bouwt op mensen met jarenlange praktijkervaring. Hun energie stimuleert onze uitbreiding naar nieuwe services, nieuwe markten en nieuwe ideeën. Zij introduceren de volgende generatie optimalisatietechnologie, ondersteund door een heldere beeld van industrie-eisen en onze toewijding aan expertise en geavanceerde besluitvormingstechnologie. In de afgelopen 30 jaar hebben we honderden uiterst succesvolle projecten opgeleverd, waaruit standaard softwareproducten zijn voortgekomen die over de hele wereld worden gebruikt. Onze missie ORTEC stelt zich tot doel om via geraffineerde oplossingen voor planning- en optimalisatiesoftware, professioneel advies en wiskundige modelleringsdiensten, ondernemingen en overheidsinstellingen te ondersteunen bij hun strategische en operationele besluitvorming. Duurzaam Vanaf de oprichting van ORTEC in 1981 hebben wij ons gecommitteerd aan onze klanten en ons personeel, maar ook aan de maatschappij en de wereld waarin we leven. Als bedrijf zijn we gegroeid en doen we steeds meer ons best om verantwoord en duurzaam te ondernemen. In de wens een positieve bijdrage aan de maatschappij te leveren, heeft ORTEC een Social Responsibility programma ontwikkeld. Dit programma, Optimizing the World, richt zich op de rol en de effecten van onze oplossingen en expertise op vier kerngebieden: milieu, mens en maatschappij, sport en educatie. Het helpt ons effectief in te spelen op duurzaamheidsvraagstukken en verantwoord ondernemen. Onze ambitie In de loop der jaren heeft ORTEC een solide basis gelegd, waarbij onze ambitie een sleutelrol heeft gespeeld. Ons werk en onze optimaliseringsoplossingen hebben als doel: * de CO2-voetafdruk van onze klanten zo veel mogelijk te helpen verkleinen; * onze kennis en middelen aan te wenden ten behoeve van humanitaire hulp; * het belang van sport te promoten door statistieken te verstrekken voor voetbal, hockey, volleybal en andere teamsporten; * te investeren in de toekomst en het onderwijs van de volgende generatie deskundigen op het gebied van operationele research. Via ORTEC wordt bijvoorbeeld wereldwijd de rit- en routeplanning van ruim 150.000 voertuigen geoptimaliseerd. Dit levert een jaarlijkse CO2-reductie van ongeveer 400.000 ton op. Bij onze klanten besparen we jaarlijks miljoenen liter diesel. In de zorg worden circa 250.000 medewerkers efficiënter ingezet met ORTEC’s planningssoftware.

Over ORTEC

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
101 t/m 250

MVO activiteiten

Vanaf de oprichting van ORTEC in 1981 hebben wij ons gecommitteerd aan onze klanten en ons personeel, maar ook aan de maatschappij en de wereld waarin we leven. Als bedrijf zijn we gegroeid en doen we steeds meer ons best om verantwoord en duurzaam te ondernemen. In de wens een positieve bijdrage aan de maatschappij te leveren, heeft ORTEC een duurzaamheidsprogramma ontwikkeld. Dit programma, Optimizing the World, richt zich op de rol en de effecten van onze oplossingen en expertise op vier kerngebieden: milieu, mens en maatschappij, sport en educatie. Het helpt ons effectief in te spelen op duurzaamheidsvraagstukken en verantwoord ondernemen. Onze ambitie In de loop der jaren heeft ORTEC een solide basis gelegd, waarbij onze ambitie een sleutelrol heeft gespeeld. Ons werk en onze optimaliseringsoplossingen hebben als doel: * de CO2-voetafdruk van onze klanten zo veel mogelijk te helpen verkleinen; * onze kennis en middelen aan te wenden ten behoeve van humanitaire hulp; * het belang van sport te promoten door statistieken te verstrekken voor voetbal, hockey, volleybal en andere teamsporten; * te investeren in de toekomst en het onderwijs van de volgende generatie deskundigen op het gebied van operationele research.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.