Adres

WG-plein 475
1054 SH AMSTERDAM
Nederland
020-5893232
http://www.caos.nl

Contactpersoon

Organisatiebureau CAOS B.V.

Over Organisatiebureau CAOS B.V.

Conference Administration & Organisation Services, CAOS, is een middelgroot organisatiebureau gevestigd in Amsterdam, maar werkzaam op verschillende locaties en steden in Nederland en ook in het buitenland. CAOS organiseert onder meer symposia, congressen, workshops, openingen, productintroducties, overheidsbijeenkomsten, OR vergaderingen, en op maat gemaakte evenementen. Wij onderscheiden ons door een vriendelijke, efficiënte, maar vooral verassende professionele dienstverlening. Wij organiseren bijzondere bijeenkomsten waarbij de deelnemer werkelijk gast is en zich ook welkom voelt. CAOS heeft geen standaard budget of draaiboek.
Elke bijeenkomst in speciaal voor de opdrachtgever samengesteld. Wij zijn de mens achter de organisatie, onzichtbaar maar tegelijkertijd achter de schermen aanwezig om te zorgen voor een goed verzorgde en stijlvol evenement.

Over Organisatiebureau CAOS B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Duurzaam ondernemen is voortdurend ons streven. Het is een (leer)proces waar wij ons van bewust zijn bij elk facet van organiseren. Betrokkenheid bij het milieu, duurzame producten -bij inkoop en aanbesteding- maar vooral ook nieuwe manieren bedenken om dingen te doen.

Met het bedrijfsleven leggen we zinvolle links naar projecten met sociale doelstellingen. Onze partners zijn Sara Lee/Douwe Egberts Foundation, Heineken en Unilever.

Dat CAOS is begaan met de leefomgeving en de maatschappij, blijkt uit meerdere zaken. Zo hebben we tien jaar geleden een weeshuis gebouwd in Zimbabwe, voor kinderen van wie de ouders zijn overleden aan aids of malaria. Momenteel is er een voedselprogramma opgestart. Op droog gras, bladeren en ander organisch afval worden paddestoelen gekweekt waardoor de kinderen binnen 3 weken eten hebben. De intensieve paddestoelenteelt wordt gecombineerd met beperkte veeteelt: geiten, kippen en konijnen. De paddestoelen bevatten hoogwaardige basiseiwitten voor de kinderen en de geiten leveren melk. De andere dieren zorgen voor compost voor de groentetuin.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.