Adres

De Fallastraat 7
2901 RG Capelle a/d IJssel
Nederland

https://www.oporde.nu

Contactpersoon

Op Orde

Over Op Orde

Op Orde is hét ICT platform om werkzaamheden die ‘buiten’ plaatsvinden te koppelen aan ‘binnen’. Met een aantal eenvoudige handelingen maken we werkzaamheden op lokatie overzichtelijk én inzichtelijk voor de binnendienst of backoffice.Uw organisatie naar een hoger niveau brengen.

Op Orde zorgt er voor u voor dat administratieve werkzaamheden tot een minimum beperkt worden. Dit doen we door samen met de medewerkers (op locatie en kantoor) voor uw organisatie Op Orde samen te stellen. Hierdoor kan de buitendienst op hoog niveau draaien en de binnendienst beter het team aansturen. Dossiers worden automatisch aangemaakt, termijnen bewaakt en de documenten staan klaar. Informatie wordt geheel naar eigen keuze omgezet en verwerkt. Het gaat ons om het optimale samenspel tussen buitendienst en binnendienst.

Op Orde is opgericht door Jeroen Lugte en Rick van der Hel. Jeroen Lugte heeft uitgebreide ervaring in de publieke sector, waar hij voorheen onder meer werkzaam was al directeur gemeentebelastingen Rotterdam. Rcik van der Hel is programmeur.

Over Op Orde

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.