Adres

Laan van Puntenburg 100
3511 ER UTRECHT
Nederland
030235 6822
http://www.ns.nl/over-ns/ns-en-samenleving

Contactpersoon

NS Zakelijk

Over NS Zakelijk

NS verzorgt voor ruim 1,1 miljoen klanten in Nederland dagelijks de treinreis via 4.800 ritten over een drukbereden spoor. NS verzorgt aanvullende diensten, waaronder busvervoer, in de reisketen van deur-tot-deur. Het bedrijf beheert 380 stations en ontwikkelt samen met diverse partners de grote knooppunten van openbaar vervoer tot dynamische stadsportalen. Ruim 230.000 mensen doen dagelijks een aankoop in één van de winkels en horecagelegenheden. Samen met partners in Duitsland, België en Frankrijk vervoert NS klanten ook naar belangrijke Europese bestemmingen.

NS-dochter Abellio (voorheen NedRailways) verzorgt bus- en railvervoer in Groot-Brittannië, Duitsland en Tsjechië en vervoert elke dag bijna 650.000 trein- en/of busreizigers. Het hoofdkantoor van NS is gevestigd in Nederland (Utrecht).

Over NS Zakelijk

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

NS onderneemt transparant en met zorg voor omgeving én medewerker door haar energie-efficiency te verbeteren, haar milieu-impact ten aanzien van afval en geluid te verminderen en te investeren in en ontwikkelen van medewerkers, omdat dit de basis is voor continuïteit en winstgevendheid. NS stelt het doel duurzaam ondernemen in te bedden in de bedrijfsprocessen in te bedden en de bedrijfsonderdelen te ondersteunen in het realiseren van de speerpunten, zodat NS op kop blijft lopen in het aanbieden van duurzame mobiliteit aan onze klanten (als duurzame vervoerder én als duurzame werkgever). Wij doen dit door (planet) het verbeteren van onze energie-efficiency met 2% per jaar voor alle energieverbruik, het verminderen van onze milieu-impact op het gebied van afval en geluid en (people) door het investeren in en ontwikkelen van onze mensen. Lees meer >>

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.