Adres

Randstad 21-30
ALMERE

0365390881
http://noviafacts.nl

Contactpersoon

NoviaFacts BV

Over NoviaFacts BV

Online reputatiemanagement: laat het web voor je werken!

NoivaFacts: 24/7 hands on: moderatie - webcare - multichannel klantenservice -  DIGI-magazine


Wij ondersteunen organisaties met hun online interactie. Het  is zo gemakkelijk en heeft groot effect om online actief te zijn. Of het nu is door klanten een review of reactie te laten schrijven, online klantenservice te organiseren, acties te doen of op andere wijze aan je reputatie te werken: wij helpen je het ook daadwerkelijk te realiseren. 

 

Met een team van professionele moderators, webcare- en klantcontactadviseurs zorgen wij dat het werk ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt. En natuurlijk adviseren wij ook graag hoe je online je reputatie opbouwt. 

 

Ook laten lezen hoe je invulling geeft aan reputatie en MVO? publiceer dan je brochures en magazines online met DIGI-magazine.

 

Graag tot gauw! 

 

Over NoviaFacts BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

NoviaFacts houdt naast het streven naar winst (profit) ook rekening met het effect van haar activiteiten op het milieu (planet) en dat zij oog heeft voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat het er om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Steeds vaker blijkt dat die balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving. En wij doen het niet alleen: we helpen ook andere organisaties om op een MVO-wijze te ondernemen!

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie aanbiedingen