Adres

Burgemeester Stramanweg 108
1101 AA AMSTERDAM
Nederland
036-5304490
http://www.nda.nl

Contactpersoon

Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA B.V.

Over Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA B.V.

Welkom bij de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA). De organisatie van vooruitstrevende dakdekkersbedrijven die een belangrijke schakel vormen in het bouwproces. Het dak - de ‘vijfde gevel’ – is immers de kroon op het werk van bouwend Nederland. Landelijk dekkend netwerk De bij NDA aangesloten bedrijven vormen een landelijk dekkend netwerk. Zij passen eersteklas materialen van toonaangevende producenten toe en bieden opdrachtgevers de onvoorwaardelijke zekerheid dat gerealiseerde dakprojecten aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Toonaangevend sinds 1981 De Nederlandse Dakdekkers Associatie is in 1981 opgericht op initiatief van een aantal dakdekkersbedrijven.

Doel is de belangen van de aangesloten leden te behartigen en hun kwaliteit en service te borgen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere-Stad. Streven naar voortdurende verbetering De Nederlandse Dakdekkers Associatie houdt zich bezig met diverse activiteiten, zoals inkoop, marketing, ontwikkeling en techniek. Centraal staat het streven naar voortdurende verbetering van het vakmanschap, de toegepaste producten en technieken. www.nda.nl www.dakbehoud.nl www.energiedak.nl www.ndaduurzaamdak.nl

Over Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Het inzetten van direct toepasbare oplossingen om daken duurzaam te maken. Het ontwikkelen en uitrollen van een landelijk dekkend netwerk voor onderhoud en beheer van daken. Inzet onderhoudsformule om in-, en uitstroom te bevorden. Het bevorderen van onderlinge capaciteitsuitwiseling tussen de aangesloten deelnemers om logistieke optimalisatie te realiseren. Het actief participeren in trajecten waar duurzame producten en processen centraal staan.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.