Adres

Jelmersmeer 8
8448 RR HEERENVEEN
Nederland
0655831468
http://www.mintjesenco.nl

Contactpersoon

Mintjes & Co Communicatie

Over Mintjes & Co Communicatie

Adviesbureau voor communicatie en storytelling Raadgever in communicatie Helder communiceren is niet (altijd) eenvoudig. Niet voor mensen onderling en al helemaal niet voor bedrijven die diverse doelgroepen te maken hebben. Mintjes & Co Communicatie ondersteunt bedrijven en organisaties bij het communiceren met hun interne en externe doelgroepen. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar nieuwe ontwikkelingen, zoals het vangen, ontwikkelen en inzetten van bedrijfsverhalen (storytelling), het gebruik van nieuwe media in communicatie, MVO-communicatie en de communicatieprocessen die zo belangrijk zijn bij ‘Het Nieuwe Werken’.

Annemieke Mintjes is de drijvende kracht achter Mintjes & Co Communicatie. Zij geeft raad in communicatie, als sparring-partner, coach, adviseur of uitvoerder van communicatie in vele vormen. Deels worden de uitvoerende werkzaamheden in eigen beheer door Mintjes uitgevoerd (plannen schrijven, concepten, teksten, publiciteit) en deels (vormgeving, drukwerk, bouw websites, fotografie, etc.) door de Co’s uit het vaste netwerk van Mintjes & Co. Heeft u een communicatievraag? Neem dan contact op met Annemieke Mintjes. Want uiteindelijk is het persoonlijke contact bepalend voor een prettige en effectieve samenwerking. Voor meer informatie: www.mintjesenco.nl, www.uwbedrijfsverhaal.nl en www.hetnieuwenoorden.nl.

Over Mintjes & Co Communicatie

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1
Sector:

MVO activiteiten

Speerpunten intern zijn het maken van slimme keuzes: verbruik van papier, toner, vervoerskosten, etc. Extern: het meedenken met klanten over hoe zij op duurzame wijze met hun communicatie om kunnen gaan en hoe zij over duurzaamheid kunnen communiceren.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.