Adres

Westerweg 134
1906 EN LIMMEN
Nederland
072 5052587
http://www.mijneigenkadootje.nl

Contactpersoon

MijnEigenKadootje

Over MijnEigenKadootje

U bent op zoek naar kerstpakketten? MijnEigenKadootje is het all-in keuzeconcept waarmee u uw medewerkers de mogelijkheid biedt zelf een passend geschenk te kiezen uit ons uitgebreide kadoassortiment. Helder, gebruiksvriendelijk en veilig. Aan de hand van een waardebon kunnen één of meer kado's worden gekozen uit diverse categorieën. Dat is pas keuzevrijheid!
Nooit meer ontevreden gezichten en geen omkijken naar het logistieke proces; dat verzorgen wij! Het nieuwe assortiment van MijnEigenKadootje staat online! De geschenken zijn geselecteerd op thema denk hierbij aan Duurzaam, Goede doelen, Gadgets, Tuin, Media & Entertainment en nog meer meer. Dit jaar onder andere producten van Mepal, Rituals, Bestron, Cinderella, Ferm, Gardena en laat u verrassen door de rest. Neem snel contact op voor een op maat gemaakte offerte of persoonlijke inlogcode.

Over MijnEigenKadootje

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

De inpakruimtes worden door natuurlijke warmtebronnen verwarmd.
Medewerkers komen uit de directe omgeving van het bedrijf.
MijnEigenKadootje verstuurt zijn pakketten met TNT-post. Sinds 2009 heeft TNT-post groene verzendingen. Dit houdt in dat de CO2 uitstoot van de poststroom gecompenseerd wordt, wij steunen hiermee onder meer energiebesparende projekten in de wereld. zie www.groenepost.nl. Tevens gebruikt MijnEigenKadootje enkel verpakkingsmateriaal en transportdozen die recyclebaar zijn en waarvan de inkt gemaakt is van natuurlijke grondstoffen. De CO2 uitstoot die bij deze processen vrijkomt wordt gecompenseerd. zie www.sca.com

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.