Adres

Apeldoornseweg 185
ELSPEET

0577498111
http://www.mennorode.nl

Contactpersoon

Mennorode conferentiehotel

Over Mennorode conferentiehotel

Medewerkers zijn essentieel voor uw onderneming. Hun ontwikkeling is de ontwikkeling van uw bedrijf. Omgeving, inspiratie, sfeer en faciliteiten zijn daarbij van groot belang. Mennorode biedt deze faciliteiten, middenin de natuur op een centraal gelegen locatie in de Veluwse bossen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij investeren in duurzame ontwikkelingen, met respect voor mens en milieu. Hiervoor zijn wij gecertificeerd met het gouden milieukeurmerk 'Green Key' en het 'Europees Ecolabel'

Over Mennorode conferentiehotel

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Mennorode is als eerste conferentiehotel in Nederland onderscheiden met zowel de gouden Green Key als het Europees Ecolabel. Kenmerkend voor de duurzaamheid van de bedrijfsvoering zijn o.a.:

  • energie van eigen warmtekrachtcentrale en zonnepanelen
  • opvang regenwater voor spoeling sanitair
  • inkoop en toepassing van duurzame diensten en materialen: fsc-hout, milieusparende schoonmaakmiddelen, steeds meer biologische producten etc.
  • personeelsbeleid met kansen voor iedereen
  • Meer dan 80 jaar ervaring met bezinningsprogramma's

Jaarlijks bezoeken zo'n 40.000 gasten Mennorode. Er zijn 172 één- en tweepersoonskamers en circa 30 zalen voor gezelschappen tot 330 deelnemers. Afhankelijk van het seizoen,  zijn er ongeveer 80 mensen werkzaam bij Mennorode.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws