Adres

Aarbergerweg 41
1435 CA RIJSENHOUT
Nederland
0297381777
http://www.meerlanden.nl

Contactpersoon

Meerlanden

Over Meerlanden

Meerlanden werkt samen met bedrijven, gemeenten en bewoners aan een schone en duurzame leef- en werkomgeving. Dit doen wij door de buurt schoon, heel en veilig te houden en door afval innovatief in te zamelen en te verwerken. Dat levert grondstoffen en energie op!

 

In 2010 is er een nieuwe verwerkingsinstallatie voor gft-afval in gebruik genomen. Deze vergistingsinstallatie levert na, vergisting en compostering, vijf nieuwe producten op, namelijk: compost, warmte, C02, water en groengas.

Op groengas rijden de wagens van Meerlanden klimaatneutraal, compost en C02 laten bloemen, planten, groente- en fruitplanten bloeien, warm water verwarmt de kassen in de tuinbouw en de veegmachines vegen de straten schoon met proceswater. Zo is de recyclingcirkel van gft rond!

 

Onze activiteiten: inzameling afvalstromen bij gemeenten en bedrijven, beheer milieustraten, verwerking gft-afval, ongediertebestrijding, gladheidbestrijding, inzameling bedrijfsafval, marktbeheer, straatreiniging, bedrijvenparkbeheer, beheer kringloopwinkel, rioleringswerken, beheer van de openbare ruimte en de levering van grondstoffen en energie.

 

Onze gemeenten: Aalsmeer, Bloemendaal, Diemen, Haarlemmerliede & Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout.

 

Onze locaties: milieustraat Heemstede, milieustraat Diemen, milieustraat Haarlemmermeer (Rijsenhout), milieustraat Lisse, milieustraat Hillegom, vuilafvoerbedrijf Duin- en Bollenstreek (Teylingen, kern Voorhout), Heemskerk Straatreiniging en Konstruktiewerken (Noordwijkerhout) en de Meerwinkel (Hoofddorp).

Over Meerlanden

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
251 t/m 500

MVO activiteiten

Planet: ketenbeheer, ontwikkeling innovatieve verwerkingsmethoden, wagens op groengas, kringloopwinkel De Meerwinkel, roetfilters, zwerfafvalacties, compostdag. People: meerlandenfonds (50.000 euro per jaar voor verenigingen en stichtingen in de regio), werkgever laagopgeleiden, begeleiden bureau HALT-jongeren, inzet personeel AM Groep. Profit: corporate governance.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.