Adres

Spinhuissteeg 5
1012 CJ Amsterdam
Nederland
020 4206773
http://www.mattmo.nl

Contactpersoon

Mattmo creative bv

Over Mattmo creative bv

Over Mattmo

Mattmo Creative is een strategisch communicatie- en designbureau, dat zich inzet voor duurzame merken, betekenisvolle producten en een vitale samenleving. Mattmo voorvoelt trends en bewegingen en betreedt vaak als eerste onontgonnen terreinen. Mattmo’s ambitie is cliënten, partners en het publiek te empoweren met aansprekende, impactvolle oplossingen. Met een 360° benadering komt Mattmo tot frisse invalshoeken en innovatieve verbindingen. Mattmo geeft nieuwe inzichten, reikt innovatieve concepten aan en maakt deze altijd concreet. Zo biedt Mattmo de toegevoegde waarde van creativiteit op alle niveaus: strategie, concept, communicatie en design.

Vanuit haar engagement ontwikkelt Mattmo ook zelfstandig projecten, o.a. in de velden food, corporate reporting, gebiedsontwikkeling en cultuur.

Over Mattmo creative bv

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Duurzaamheid voor Mattmo

Verduurzaming betekent voor ons bijdragen aan een vitale samenleving. In onze werkwijze hanteren we altijd een 360° benadering, zodat we tot frisse invalshoeken en nieuwe verbindingen en innovatieve combinaties komen.

Het resultaat dat we nastreven is onze cliënten en partners te empoweren met aansprekende, impactvolle oplossingen, die een versnelling geven en verankerd raken. Dit doen we door nieuwe inzichten te geven, nieuwe concepten aan te reiken en deze altijd concreet te maken. Vanuit ons engagement ontwikkelen we zelf projecten in de velden food, corporate reporting, urban development en cultuur.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.