Adres

Koninginnegracht 60
Den Haag

0703832622
http://www.magstream.com

Contactpersoon

MagStream

Over MagStream

MagStream, partner in digitale communicatie

Bij MagStream brengen we communicatie digitaal tot leven. Dat doen we met innovatieve software waarmee we digitale communicatieoplossingen bieden. En door mee te denken over de manier waarop onze klanten het beste kunnen inspelen op het veranderende mediagebruik: over de transitie van offline naar online, over het meest geschikte medium om de boodschap over te brengen en over hoe dat eruit moet zien (design). We hebben ons door de samenwerking met nieuwe partners ontwikkeld tot een fullservicebureau en beschikken over een professioneel en toegewijd team van online experts.

Over MagStream

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Al onze servers draaien al voor onze projecten op gecertificeerde groene servers. Maar ook de overstap van offline naar online heeft een enorm positief effect op het milieu. Denk aan de vermindering van CO2­uitstoot omdat we besparen op papiervervaardiging, drukken, transport en verscheping van afval et cetera. Daarnaast ondersteunt MagStream de internationale beweging MasterPeace, voor wie we werken aan de ontwikkeling en verdieping van hun digitale publicaties.

De ontwikkelingen in duurzaamheid gaan in rap tempo. Kijk maar naar de markt in energie, de CO2-reductie, de autobranche, de foodindustrie, kleding, bouwen, transport en ga zo maar door. Opvallend nog steeds is dat duurzaam ondernemen een marktgedreven noodzaak is om bedrijven voor te bereiden op een gezonde en betere toekomst.

Deze transformatie naar duurzaamheid, samenwerking en vernieuwde economische bedrijfsbelangen draag je uit door gerichte communicatie. Communicatiehangt ook nauw samen met duurzaam innoveren en implementeren. Duurzaamheid is de nieuwe norm, de kernwaarden voor je bedrijfsvisie. Gerichte communicatie intern en extern is nodig om duurzaamheid uit te ademen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.