Adres

Dissel 126
3401 EK Ijsselstein

030-7852812
http://www.magma-publicaties.nl

Contactpersoon

Magma Publicaties

Over Magma Publicaties

Magma Publicaties is het communicatiebureau van Joost Bijlsma en zijn creatieve netwerk. Joost (Franeker, 1970) is een jurist die zijn sporen heeft verdiend als journalist en bladenmaker. Voor bekende zakelijke publicaties interviewde hij een keur van ondernemers, politici en ceo's. Verder ontwikkelde en coördineerde hij diverse papieren en digitale uitgaven in opdracht van bekende uitgevers en gerenommeerde organisaties. Joost is een specialist in transitiemarkten, zoals finance, energie, ICT en zorg. En weet raad met thema's zoals duurzaamheid, innovatie, klanttevredenheid, reputatie en strategie. Het vertellen van verhalen van organisaties is een vak apart.

Joost prikt door clichés en vindt de kern van uw corporate story. Wat drijft uw bedrijf? Wat is interessant en inspirerend voor anderen? Joost weet hoe je zo’n verhaal in klare taal en pakkend beeld vat. Samen met u vindt hij de juiste vorm en ontwikkelt hij effectieve creatieve concepten. Afhankelijk van uw vraag, stelt hij een team samen of verwijst u door. Hij kan daarbij putten uit een sterk netwerk van ervaren uitgevers, art directors, fotografen, illustratoren en journalisten.

Over Magma Publicaties

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1

MVO activiteiten

Teksten en concepten voor duurzaamheidsverslagen, -boeken en -magazines. Adviezen communicatie over duurzaamheid/transities.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.