Adres

Marktweg 75
8444 AC HEERENVEEN
Nederland
0513-645000
http://www.lugus.nl

Contactpersoon

Lugus Organisatie Advies BV

Over Lugus Organisatie Advies BV

LUGUS is de Keltische god van de handel, de bezitter van vele kunsten, en staat symbool voor continue beweging en verandering. In zijn strijd gebruikt LUGUS een speer met de bijzondere eigenschap dat deze altijd doel treft. Deze symboliek is ook van toepassing op de werkwijze van LUGUS.

Vanuit de kennisvelden bedrijfsorganisatie, financieel management, informatietechnologie, mens & organisatie, strategisch management wordt op een praktische manier gewerkt aan tastbare veranderingen in organisaties. Essentieel voor LUGUS is dat zij veranderingen kan zekeren in organisaties. Zo komen organisaties stabiel en stap voor stap op een hoger niveau.

Over Lugus Organisatie Advies BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

LUGUS Organisatie Advies is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheden en handelt daar ook naar. Voorbeelden van toepassing van beleid op gebied van MVO zijn:

Sinds 1 januari 2010 hanteert LUGUS een leasebeleid waarbij alleen bedrijfswagens met een A-label kunnen worden ingezet,
LUGUS heeft een monitoring op haar CO2-uitstoot en treft maatregelen om deze uitstoot terug te dringen,
LUGUS reserveert jaarlijks budget voor goede doelen. Sinds 2009 is LUGUS vaste deelnemer aan de actie Red-een-kind.
LUGUS stimuleert flexibel werken, zowel in indeling van werktijden als investeringen in ICT voor werkplekonafhankelijkheid.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.