Legal Intelligence

Over Legal Intelligence

Legal Intelligence is sinds 2002 marktleider op het gebied van contentintegratie(diensten). Met onze juridische zoekdiensten bedienen wij een grote klantgroep waaronder: advocaten, juristen, fiscalisten, notarissen en studenten.

Legal Intelligence biedt dé zoekmachine voor alle juridische en fiscale bronnen. Een abonnement op één van onze producten geeft toegang tot een compleet pakket informatie op maat, waarin openbare bronnen, uitgeverscontent en eigen knowhow kunnen worden ontsloten. Hiernaast is er een mogelijkheid om dossiers aan te maken die te delen zijn met collega’s en bestaat de mogelijkheid om attenderingen in te stellen op alle relevante onderwerpen.

Over Legal Intelligence

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

Bij Legal Intelligence vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Wij zetten in op de volgende speerpunten:

- Het stimuleren van kleine, (lokale) startende ondernemers met innovatieve en duurzame ideeën.
- Wij zetten ons graag in voor een duurzaam werkproces. In onze hele onderneming en bij onze klanten. 

Als enige contentintegratie systeem in Nederland streven wij naar een 100% duurzame ICT-oplossing voor onze klanten waardoor ze intern een energie- en papierbesparing kunnen realiseren door digitaal alle juridisch relevante informatie in één keer te raadplegen in een online systeem.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.