Adres

Franciscusweg 249 - 1B
1216 SG HILVERSUM
Nederland
0481450290
http://www.leafexperience.com

Contactpersoon

Leaf experience marketing

Over Leaf experience marketing

Leaf experience marketing Leaf experience marketing is gespecialiseerd in conceptontwikkeling en uitvoering van doelgerichte evenementen. Onze lange ervaring, creativiteit, vakkennis en gedrevenheid zijn de basis van succesvolle evenementen en campagnes. Duurzaam betekent voor ons dat wij binnen de opdrachten streven naar de juiste balans tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu, waarbij we met name ook denken aan toekomstige generaties. Wij willen de wereld beter achterlaten dan nu het geval is. Duurzame ontwikkeling doen we met z’n allen. 

 

De laatste jaren hebben wij ons toegelegd op het verzorgen van webcasts voor een groot aantal bedrijven. Webcasting is duurzaam. U kunt uw doelgroep bereiken zonder dat er gereisd hoeft te worden. Dit bespaard uren, kosten en milieubelasting. 

 

Meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Over Leaf experience marketing

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Leaf is zich bewust van haar grote verantwoordelijkheid voor de samenleving (inclusief haar eigen personeel en toekomstige generaties) en het milieu. We doen er alles aan om de natuurlijke elementen waarop ons leven is gebaseerd te beschermen. Tevens laten wij hierbij ook zien dat wij zo een bijdrage leveren aan een eerlijke handel.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.