Adres

Bijsterhuizen 3011
6604 LP WIJCHEN
Nederland
024-6636887
http://www.lumigrip.nl

Contactpersoon

Lagusski

Over Lagusski

Voor zowel zakelijke als particuliere klanten, ten behoeve van nieuwbouw of renovatie, produceren en plaatsen wij RVS trapleuningen en balustrades met LED verlichting op maat. In eigen beheer hebben wij een drietal unieke LED systemen ontwikkeld dat in uiteenlopende toepassingen geïntegreerd kan worden.

Naast het esthetisch effect van onze ontwerpen en kwaliteit van afwerking, heeft ons concept een toegevoegde waarde in duurzaamheid en veiligheid.

 

Wij produceren alles op maat voor uw klant en kunnen u deze maatproducten toeleveren of kunnen het gehele project, aangaande de handgrepen, voor u verzorgen. Per project kunt u altijd een vrijblijvende prijsopgave op vragen.

Mocht u meer informatie willen of vragen hebben horen wij graag van u!

Over Lagusski

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Lagusski ontwikkelt en produceert onder het label Lumigrip RVS railsystemen en verlichtingsarmaturen met LED verlichting. Op deze wijze wil Lagusski een bijdrage leveren aan de besparing op energieverbruik zowel in de zakelijke als particuliere sector. Lagusski zorgt bij de productie van haar produkten dat er zo min mogelijk materiaal verloren gaat. Verder investeert Lagusski in de ontwikkeling en kwaliteit van haar medewerkers en organisatie en probeert zoveel mogelijk om jongeren te interesseren voor het technisch beroep. Dit laatste door het actief aanbieden van leerwerktrajecten.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.