Adres

Beechavenue 25
1119 RA SCHIPHOL-RIJK
Nederland
020 587 72 00
http://kyoceramita.nl

Contactpersoon

KYOCERA Document Solutions Nederland

Over KYOCERA Document Solutions Nederland

KYOCERA Document Solutions Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop van geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland. Het bedrijf voert een uitgebreid portfolio zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals. KYOCERA Document Solutions Nederland is een dochteronderneming van KYOCERA Document Solutions Inc., een divisie van KYOCERA Corporation. KYOCERA Corporation is een toonaangevende fabrikant van high-tech keramiek, elektronische componenten, zonnecellen en elektronische kantoormachines. Het hoofdkantoor en R&D centrum van dit industriële conglomeraat is gevestigd in Kyoto, Japan.

KYOCERA Document Solutions Nederland gelooft sterk in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de gebruikers van haar producten. Daarom worden de producten van KYOCERA alleen via geautoriseerde dealers en resellers in heel Nederland verkocht. KYOCERA Document Solutions Nederland is gevestigd in Schiphol-Rijk en heeft 75 werknemers.

Over KYOCERA Document Solutions Nederland

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

In 1992 ontwikkelde KYOCERA een technologie genaamd ECOSYS, die milieu-efficiëntie combineert met economische efficiëntie. Dit wordt met name gerealiseerd door de duurzame componenten zoals drums, developers en andere verbruiksmaterialen in al onze printers en multifunctionals.

Dankzij ECOSYS ontwikkelt KYOCERA sindsdien producten met de volgende doelstellingen:

  • Drastische reductie in het gebruik van nieuwe materialen
  • Drastische reductie van afval tijdens de productie
  • Drastische reductie van de invloed van onze producten op het milieu

WERKEN MET RESPECT VOOR MENS EN NATUUR
In overeenstemming met het bedrijfsmotto ‘Werken met respect voor mens en natuur’ is de managementfilosofie van KYOCERA Document Solutions het creëren van mogelijkheden voor de materiële en intellectuele groei van alle medewerkers. Dit wordt gerealiseerd door middel van een gezamenlijke inspanning die bijdraagt aan de vooruitgang van de samenleving en de mensheid. Zakelijke activiteiten moeten daarbij bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van onze samenleving.

KYOCERA Document Solutions is wereldwijd voor al haar vestigingen en productielocaties ISO 14001 gecertificeerd. Daarnaast is KYOCERA Document Solutions Nederland ISO 9001 gecertificeerd.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.