Adres

Westervoortsedijk 95
6827 AW ARNHEM
Nederland
026-4430243
http://www.kuiperarnhem.nl

Contactpersoon

KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling B.V.

Over KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling B.V.

KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling is een zelfstandig, maatschappelijk betrokken en cultureel geengageerd ontwikkelend bouwbedrijf, en is zonder enige terughoudendheid zeer solide en betrouwbaar. De onderneming is opgericht in 1902, telt ca. 85 medewerkers en bestaat uit de werkmaatschappijen KuiperBouw BV (nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie) en KuiperVastgoed BV (projectontwikkeling). In de stadsregio Arnhem Nijmegen met een straal tot ca. 80 km.
daarbuiten, ontwikkelen, bouwen, revitaliseren en restaureren wij gebouwen voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers zoals onderwijs- en zorginstellingen, corporaties, overheden, projectontwikkelaars, beleggers en particulieren. Binnen de toenemende complexiteit van het bouwproces wordt onze spilfunctie als betrouwbare kennispartner en risicodrager steeds omvangrijker. Mede hierdoor richten wij ons op waarde-creatie in onze pro-actieve rol van ketenregisseur. Onze ambitie is een sturende partner in de bouwketen te zijn met als doelstelling kwaliteitsverbetering van product tot proces, en maatschappelijk verantwoord ondernemer van inkoop tot productie en van personeelsbeleid tot marketing. Wij werken transparant en oplossingsgericht met mensen die hun van verstaan. Kijk ook eens op kuiperarnhem.nl Ons motto: ondernemen doe je samen

Over KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Wij bekijken onze bedrijfsvoering uit het oogpunt met respect voor de drie P's: People, Planet, Profit. Wij investeren in opleidingen voor onze medewerkers, zijn transparant naar onze stakeholders. Wij zijn FSC- en PEFC-gecertificeerd en zijn actief op zoek om bouwafval te reduceren.
KuiperArnhem werkt aan haar projecten met respect voor haar medewerkers en de wereld. Wij willen een uitstekend product realiseren tegen een eerlijke prijs waarbij continuiteit van ons bedrijf het uitgangspunt is. Belangrijk voor ons is, dat wij maatschappelijk betrokken zijn bij de samenleving. Dat uit zich met name in onze uitstekende contacten met culturele- en welzijnsinstellingen.
Om het MVO levendig en actueel te houden ontwerpen wij een Groene Kaart:
- met welke MVO-activiteiten zijn wij bezig,
- wat zijn de doelstellingen op korte termijn, en
- welke zijn de recent gerealiseerde successen.
Duurzaam ondernemen is een kwestie van doen.
Ook duurzaam ondernemen doen wij samen!

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.