Adres

Ringoven 36
6826 TR ARNHEM
Nederland
026 3622422
http://www.peeze.nl

Contactpersoon

Koffiebranderij Peeze

Over Koffiebranderij Peeze

Koffiebranderij Peeze schenkt een bijzonder kopje koffie

Koffiebranderij Peeze is een oer-Hollands bedrijf waar uitsluitend koffie van topkwaliteit vandaan komt. De koffiebranderij vaart haar eigen koers, waarbij kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop staan. Peeze levert koffie, bijproducten zoals melk, suiker, thee en koffiezetapparatuur voor Horeca, Bedrijven en thuisgebruik. De branderij in Arnhem is een van de meest moderne en milieuvriendelijke koffiebranderij.

Als koploper op het gebied van MVO is Peeze trots dat ze vanaf de oprichting van MVO Nederland al partner is en een steentje mocht bijdragen aan het succes.

Over Koffiebranderij Peeze

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

In onze branderij in Arnhem wordt 75% van de warmte die bij het branden vrijkomt, hergebruikt in het productieproces en wordt alle CO2 gecompenseerd middels boomaanplant. Ons gehele productieproces is milieuvriendelijk. Wij kijken verder dan de rand van het koffiekopje en zijn ons bij alles wat wij doen bewust van de wereld om ons heen. Of het nu gaat om eerlijke handelsvoorwaarden, milieuvriendelijk verbouwen of verantwoord energiegebruik. Duurzaamheid in de hele keten staat voorop. Duurzame mobiliteit in de vorm van ABC label auto's, aardgas auto's en nu ook een elektrische auto.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.