Adres

De Bolder 1
9206 AM DRACHTEN
Nederland
0512 - 33 40 70
http://www.jansma.biz

Contactpersoon

Jansma Drachten B.V.

Over Jansma Drachten B.V.

Jansma Drachten is een allround aannemersbedrijf gespecialiseerd in de disciplines infra, milieu, bouw en planontwikkeling.

Jansma Drachten heeft jarenlange ervaring met infrastructurele projecten. Rioleringswerkzaamheden, grondwerk en de aanleg en onderhoud van asfalt-, klinker- en betonverhardingen, behoren tot de dagelijkse praktijk.


Ook het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden is één van de kernactiviteiten. Naast civiele betonbouw is Jansma ook uw partner voor utiliteitsbouw en restauratie- en renovatiewerkzaamheden. Door ISO 9001, VCA**, FSC en CO2-Prestatieladder niveau 5 certificaten, is er nu en in de toekomst garantie voor kwaliteit en duurzaamheid.

Jansma Drachten is niet alleen een allround wegenbouwbedrijf, maar ook gespecialiseerd in milieutechniek. Specialisten kunnen u adviseren en begeleiden bij o.a. (water)bodemonderzoeken, saneringen en partijkeuringen.

Naast de disciplines infra, bouw en milieu bent u ook voor planontwikkeling aan het juiste adres. Jansma Projectontwikkeling biedt het totale pakket, van ontwikkeling tot verkoop.

Over Jansma Drachten B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

..

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.