Adres

Nijverheidstraat 4
3144 CL MAASSLUIS
Nederland
0616516363
http://www.jacques.nu

Contactpersoon

Jacques bureau voor grafische vormgeving

Over Jacques bureau voor grafische vormgeving

Jacques is een bureau dat ontwerpt en adviseert op het gebied van grafische vormgeving, desktop publishing (dtp) en webdesign. Van brochure tot jaarverslag. En van complete huisstijl tot website. Jacques is uw creatieve partner als het gaat om no-nonsense design.

Een kleine flexibele partij die u van A tot Z begeleidt. Zodat u effectief met uw doelgroepen kunt communiceren. En omdat Jacques een uitgebreid netwerk van specialisten heeft kan het een compleet traject bieden. Inclusief communicatieadvies, fotografie, tekst, webdevelopment of dvd productie. En natuurlijk altijd zo duurzaam mogelijk.

Van concept tot productie
Juist door zijn brede ervaring is Jacques in staat u tijdens het hele traject van idee tot uitvoering bij te staan. Ook de drukwerkbegeleiding van uw product neemt hij u graag uit handen. Jacques komt met originele ideeën en oplossingen. Neemt nooit genoegen met een gemiddeld resultaat. En is pas tevreden als u het bent. 

Over Jacques bureau voor grafische vormgeving

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1
Sector:

MVO activiteiten

Sinds juli 2010 is Jacques aangesloten bij de stichting MVO Nederland Jacques adviseert op het gebied van duurzaam drukken en printen. En werkt hierbij samen met drukkerijen en printshops die milieuvriendelijk werken. Deze ISO-gecertificeerde bedrijven gebruiken FCS-papier en drukinkten op waterbasis. Een aantal van hen werkt zelfs CO2 neutraal.

Daarnaast heeft Jacques nieuwe digitale diensten ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan uw jaarverslag op een tablet (iPad en/of Android).

Maar ook interactief print- en/of drukwerk. Wat een extra interactieve dimensie geeft aan uw jaarverslag, magazine of brochure.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.