Adres

Sportlaan 3
4131 NN VIANEN UT
Nederland
0347-328080
http://www.ipletters.nl

Contactpersoon

IP Letters bv

Over IP Letters bv

IP Letters en Lichtreclame is al ruim 35 jaar actief op de nederlandse markt en voorziet een groot deel van de signwereld van lichtreclameproducten als fabrikant. Met een volledig geautomatiseerd machinepark produceren we de meest uiteenlopende opdrachten voor de lichtreclamewereld, van simpele lichtbak tot complete letterconstructie en van parkeerbord tot verlichte zuil. Wij werken uitsluitend voor signmakers die onze producten de finishing touch geven door ze van de juiste belettering te voorzien.
Mocht u op onze site producten zien die uw interesse gewekt hebben dan kunnen wij u uiteraard naar een signmaker in uw regio doorverwijzen. voor meer info over onze producten: www.ipletters.nl

Over IP Letters bv

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

..

IP Letters en Lichtreclame zet zich in voor een duurzame wereld door de toepassing van led verlichting in de lichtreclames.

Doordat er bijna geen fluorescentie buizen meer gebruikt worden, maar inmiddels voor 90% led verlichting zorgen we ervoor dat de Co2 uitstoot van de lichtreclames drastisch verlaagd wordt.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.