Intrakoop

Over Intrakoop

Als inkoopcoöperatie van de zorg levert Intrakoop rendement voor ziekenhuizen en zorgorganisaties in Nederland. Circa 600 zorgorganisaties met meer dan 7.000 locaties maken gebruik van onze dienstverlening en slimme inkoopoplossingen. Met onze kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt en het inkoopproces spelen we met en voor onze leden voortdurend in op kansen om de bedrijfsvoering te optimaliseren.


Onze dienstverlening voor energie, eten en drinken, facilitaire dienstverlening, medische hulpmiddelen en ICT gaat verder dan inkopen alleen. We kunnen adviseren over alle vraagstukken waar leveranciers bij betrokken zijn. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Voor, tijdens en na het inkooptraject. Samen maken we goede zorg beter betaalbaar.

 

Over Intrakoop

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100

MVO activiteiten

Een van onze speerpunten is MVO. Leden kunnen:
• Deelnemen aan onze collectieve aanbesteding ledverlichting
• Inzicht krijgen in hun energieverbruik via onze energiebenchmark
• Een duurzaamheidsscan laten maken
• Deelnemen aan onze collectieve inkoop van groene energie

Intrakoop heeft de Green Deal Duurzame Zorg ondertekend en is voortrekker van de werkgroep Duurzaam Inkopen. Verder nemen we deel aan de NEVI-werkgroep over het opstellen van de MVO- module in de inkoopvoorwaarden en is MVO een belangrijk aspect in onze overeenkomsten met leveranciers voor de zorg.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.