Adres

Tappersweg 12
2031 ET HAARLEM
Nederland
023-534 18 05 
http://intervolvement.nl/

Contactpersoon

Intervolvement Communicatie

Over Intervolvement Communicatie

Intervolvement Communicatie ondersteunt organisaties op alle fronten bij hun MVO-ambities. Met tools, campagnes en communicatie. Intervolvement is specialist in het maken van relevante, goed vormgegeven en leesbare duurzaamheidsverslagen. Ook volgens de richtlijn van het Global Reporting Initiative: GRI G4. Voor diverse opdrachtgevers organiseert Intervolvement de stakeholderdialoog. Intervolvement werkt al jaren voor partijen als Suez Recycling & Recovery (voorheen Sita), drinkwaterbedrijf PWN, Sodexo, NV Afvalzorg en NV Spaarnelanden.

Over Intervolvement Communicatie

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Intervolvement is een bureau dat betrokken wil zijn bij zijn opdrachtgevers en bij de opdrachten die we voor hen uitvoeren. Daarbij willen we ons ook kunnen committeren aan hun bedrijfsdoelen. Daarnaast willen we betrokken zijn bij de omgeving waarin we opereren, dit onder meer door projecten in het kader van (arbeids)participatie te sponsoren.
We zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van de MVO Monitor (http://www.mvo-monitor.nl) en we zijn founding partner van het MVO Maturity Model (http://mvomaturitymodel.nl). Beide tools ondersteunen bij de ontwikkeling en implementatie van MVO.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.