Adres

Oude Middenweg 75
2491 AC 'S-GRAVENHAGE
Nederland
0031630304687
http://duurzaamheidvolgensinitial.com/

Contactpersoon

Initial BV

Over Initial BV

Goede sanitaire hygiëne zegt iets over uw organisatie. Zoals dat ook geldt voor bedrijfskleding en de schoonloopmatten in uw bedrijf. Zijn zaken als hygiëne en bedrijfskleding in orde, dan laat u zien waardering te hebben voor uw medewerkers en bezoekers. Initial helpt u daarbij. Als facilitair dienstverlener houden we uw werkomgeving veilig,schoon en hygiënisch. Meer werkplezier en een verhoogde productiviteit volgen dan haast als vanzelf.

Initial is marktleider en expert in essentiële diensten: hygiëneoplossingen, bedrijfskleding, linnengoed en cleanroomdiensten. We staan voor een zorgeloze dienstverlening zodat bedrijven en organisaties zo efficiënt mogelijk werken en zich voor 100% kunnen concentreren op hun eigen business.

Over Initial BV

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

Duurzaamheid zit al jaren in de genen van Initial. Duurzaamheid is een breed begrip. Als Initial maken we het verschil vanuit onze visie: ‘ bescherm de mens, bescherm de wereld’.

Wij geloven dat goed ondernemerschap meer is dan winstmaximalisatie. Om deze reden wordt er naar gestreefd om alle gevolgen van onze activiteiten voor mensen binnen en buiten het bedrijf en op het milieu mee te nemen bij onze bedrijfsbeslissingen. We doen dat in de eerste plaats door ons vol overgave in te zetten voor de mensen om ons heen. Hun gezondheid, hun hygiëne, hun veiligheid is voor ons van het grootste belang. En daarbij denken we niet alleen aan onze klanten en onze gebruikers, maar ook aan onze eigen medewerkers. We doen er alles aan om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het voorkomen van ziekteverzuim en bedrijfsongevallen. En aan het stimuleren van maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling. Buiten én binnen de muren van Initial.

Duurzaamheid volgens Initial is ook dat we duurzaamheid leuk willen maken. Zo voeren we (scholen)campagnes op momenten als Global Handwashing Day en World Day of Safety & Health at Work. Hiermee creëren we positieve impact en het maakt onze eigen medewerkers trots op het feit dat ze hieraan kunnen bijdragen. Of het nu gaat over onze servicemedewerkers, onze sales of customer care medewerkers of onze medewerkers in de wasserijen. We communiceren regelmatig naar onze medewerkers wat de vorderingen zijn en proberen ze zoveel mogelijk te betrekken bij het verder verduurzamen van Initial. We laten zien aan onze stakeholders, waaronder onze 50.000 klanten, waar we mee bezig zijn om duurzaamheid te concretiseren en naar een volgend niveau te brengen. Een goed voorbeeld is de lancering van de website http://duurzaamheidvolgensinitial.com/, waar niet alleen het jaarverslag te downloaden is, maar waar actueel nieuws wordt gepubliceerd over recente duurzaamheidsontwikkelingen bij Initial. Want dat is duurzaamheid volgens Initial: nú gestaag en gestructureerd toewerken naar een meer hygiënische, veilige en gezonde toekomst.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.