Adres

Charles Ruysstraat 12
5953 NM REUVER
Nederland
077 750 11 00
http://www.i-fourc.com

Contactpersoon

I-FourC Technologies

Over I-FourC Technologies

Wie is I-FourC? I-FourC is een jong, dynamisch bedrijf en onderdeel van de Difylogica Groep in Reuver. De wortels van I-FourC liggen in informatiebeheer en archivering. I-FourC is in 2005 opgericht om zich te kunnen concentreren op de begeleiding van organisaties bij het digitaliseren van hun informatiestromen, waaronder dossiers. Extern archiefbeheer en scanning on demand (in Reuver) zijn hier onderdeel van. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Het bijdragen aan een betere samenleving houdt in dat I-FourC vanuit haar taak en bedrijfsvoering invulling geeft aan duurzame ontwikkeling. I-FourC faciliteert papierloos werken.

Door organisaties ervan te overtuigen dat door papierloos werken niet alleen de kwaliteit van het informatieproces toeneemt, maar ook de snelheid van de informatievoorziening, de mogelijkheid om alle informatie tijd en plaats onafhankelijk te gebruiken en er sprake is van een groot bedrijfseconomische rendement, is er ook sprake van een verduurzaming van het bedrijfsproces! Niet alleen wordt het gebruik van papier op deze manier gereduceerd, maar ook het verbruik van energie, tonor en printers alsmede de productie van ozon.

Over I-FourC Technologies

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

- Sociaal Fonds: In het kader van MVO hebben we sinds de oprichting van I-FourC een Sociaal Fonds. Elk jaar wordt er een deel van de winstuitkering door de medewerkers van I-FourC in het Sociale Fonds aan de kant gezet. Dit bedrag wordt ook nog eens verdubbeld door de directie. Door deze inzameling is het mogelijk dat I-FourC geld doneert aan goede doelen. I-FourC ambieert het om een voorbeeld te zijn van een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming. Dit willen we bereiken door MVO onderdeel te laten zijn van onze dagelijkse werkzaamheden op het gebied van voorbereiding, planning, uitvoering, controle en evaluatie evenals door specifieke aandacht te geven voor maatschappelijke actualiteit.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.