Adres

Smallepad 13-15
3811 MG Amersfoort
Nederland
033-462 55 55
http://www.hospitalityconsultants.nl

Contactpersoon

Hospitality Consultants

Over Hospitality Consultants

Hospitality Consultants is het advies- en project-managementbureau voor facility management, hospitality en maatschappelijke voorzieningen.

Over Hospitality Consultants

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) onderscheidt Hospitality Consultants zoals vele andere bedrijven de 3 P's, people, profit planet. Wij streven niet alleen naar winst, maar houden ook rekening met het effect op het milieu en hebben oog voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Dit uit zich in ons personeelsbeleid, onze dienstverlening, de samenwerking met onze opdrachtgevers en de zorg voor onze omgeving.
In ons MVO-beleid ligt de nadruk op milieuzorg en het welzijn van mensen, omdat de raakvlakken tussen onze dienstverlenende bedrijfsactiviteiten en MVO daar het grootst zijn.

In de zomer van 2008 is de stuurgroep MVO ingesteld en het MVO beleid opgesteld. MVO is een continu proces. Ons bedrijf geeft aan een aantal onderdelen van duurzaam ondernemen reeds actief invulling. De kernwaarden van ons bedrijf zijn collegialiteit, innovatie, betrouwbaarheid en plezier in het werk. Deze waarden vormen de rode draad van het MVO-beleid. Betrokkenheid van onze medewerkers en relaties zijn hierbij van groot belang.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.