Adres

Overhagenseweg 8
6883 GV VELP GLD
Nederland
026 3793872
http://www.hermannsconsultancy.com

Contactpersoon

Hermanns Consultancy en Climate Valley Initiative

Over Hermanns Consultancy en Climate Valley Initiative

Advies EU projecten van ontwikkeling tot evaluatie Advies, training en begeleiding (management, evaluatie) van EU projecten, van het eerste idee tot en met de afronding. Thema's: (duurzame) plattelands- en stadsontwikkeling, toerisme, mobiliteit, energie en water. Wij laten u kennis maken met Europese en (inter) nationale programma's en subsidies en helpen u bij het vinden van partners in Europa. Wij hebben ruime ervaring opgedaan met regionale samenwerkingsprogramma's als INTERREG, en andere programma's voor overheden, NGO's en bedrijven. Meer informatie op www.hermannsconsultancy.com

Over Hermanns Consultancy en Climate Valley Initiative

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
1

MVO activiteiten

De Europese projecten waar we aan mee werken zijn alle geheel of gedeeltelijk duurzaam. Ook zijn we bezig met het opzetten van het netwerk Climate Valley, dat kennis, bedrijven, particulier initiatief en overheid op het gebied van klimaat en duurzame ontwikkeling moet bundelen, en aanzet moet geven voor nieuwe projecten. Ons kantoor is deels duurzaam ingericht, mede door integratie met ons woonhuis. Wij werken veelal met lokale leveranciers en gebruiken graag openbaar vervoer en fiets!

Zie ook www.climatevalley.eu, voor andere lopende projecten o.a. http://www.klimaatcoalitie.nl/casussen/de-neman-delta-en-russische-polde... en www.interregself.eu en voor eerdere projecten www.vitalruralarea.eu of www.aceforenergy.eu.

Resultaten MVO MAPS

9 februari 2017

MVO Strategie & beleid

MVO Bedrijfsprocessen

MVO Thema’s