Adres

Nieuwe Parklaan 25
2597 LA Den Haag
Nederland
+31 70 302 9980
http://haagstate.com/

Contactpersoon

Haagstate Advocaten

Over Haagstate Advocaten

Het moderne advocatenkantoor Haagstate Advocaten uit Den Haag is gespecialiseerd in het bijstaan van ondernemers en ondernemingen op het gebied van ondernemings- en arbeidsrecht. Het kantoor opereert daarbij zowel nationaal als internationaal. De advocaten van Haagstate verlenen hun diensten bij fusies en overnames, contractrecht, incasso en alle daaraan gelieerde rechtsgebieden.  

Kleinschalig met een hoog serviceniveau

Haagstate Advocaten werd in 2008 opgericht door Harm van Efferink en Michel Snoek, toen zij merkten dat er veel behoefte was aan directe service zonder bijzaken. Zij bieden met een kleinschalig en open kantoor dezelfde kwaliteit als de grote advocatenkantoren, tegen een lager tarief. Dat komt met name omdat er alleen wordt betaald voor verleende diensten en niet voor bijzaken waar men bij grote kantoren mee te maken krijgt. Daarnaast is er bij Haagstate daardoor meer ruimte voor persoonlijke aandacht en heeft iedere cliënt een vaste advocaat.

Uitgebreid netwerk

De meeste cliënten van Haagstate zijn bedrijven en ondernemers. Particulieren kunnen echter ook altijd bij Haagstate terecht voor bijstand en advies. Wanneer een bepaalde expertise niet in huis is beschikbaar is, dan beschikt Haagstate over een uitgebreid internationaal netwerk van adviseurs. Indien nodig kan men ook doorverwezen worden. Zo is iedereen altijd welkom bij Haagstate.

Second opinion

Haagstate Advocaten geeft niet alleen directe rechtsbijstand, ook voor advies bij hoger beroep of een second opinion kan men bij Haagstate terecht. Klanten van andere advocatenkantoren kunnen zo vrijblijvend hun zaak met een frisse blik laten bekijken. Ook andere advocatenkantoren zelf komen bij Haagstate voor een second opinion. Het doel is daarbij altijd om samen de belangen van de betrokken rechtspersoon zo goed mogelijk te behartigen.

 

Over Haagstate Advocaten

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws