Adres

Maxwellstraat 49
6716BX EDE
Nederland
0318-632185
http://www.groveko.nl

Contactpersoon

Groveko b.v.

Over Groveko b.v.

35 jaar geleden gestart als service gerichte groothandel in hygiënesystemen en uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland. Groveko b.v. heeft zich toegelegd op import en handel in producten voor schoonmaken en persoonlijke hygiëne, waarbij MVO hoog in het vaandel staat. Groveko is  ISO14001 gecertificeerd en er wordt gewerkt conform ISO26000 normen. Sinds 2010 werkt Groveko CO2 neutraal/ klimaat neutraal.

 

Naast dealerschappen van bekende A-merken importeert Groveko eigen private label lijnen, welke prijstechnisch voor u interessant kunnen zijn. Onze doelstelling is uw totaalleverancier te zijn, waarbij we uw organisatie helpen met de beste oplossingen voor uw hygiënevraagstukken en persoonlijke beschermingsmiddelen.  

 

In 2008 en 2010 zijn door overname's een breed pakket disposables, absorptiematerialen en werkkleding toegevoegd aan het assortiment. Interessant is de lijn werkkleding die voorzien is van het Fair trade keurmerk en het Max Havelaar keurmerk. Deze kleding komt duurzaam tot stand volgend de MVO principes.

 

Kortom:  Groveko is uw  partner als het gaat om hygiene artikelen en disposables! 

 

Over Groveko b.v.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.