Off-Grid Solutions / Waka Waka

Over Off-Grid Solutions / Waka Waka

WakaWaka ('helder licht' in Swahili) ontwikkelt, produceert en verkoopt 'high-tech low-cost' lampen en opladers  op zonne-energie. Producten die onmisbaar zijn in zowel het Westen als ontwikkelingsmarkten. Door gebruik te maken van de laatste  techniek op het gebied van zonne-energie, ontwikkeld door onze partner en marktleider Intivation, zijn de WakaWaka Light en WakaWaka Power echte levensredders voor mensen zonder toegang tot elektriciteit.

Innovatieve en super-efficiënte producten voor iedereen die verlangt naar het beste in technologie en design en tegelijkertijd een oplossing voor de levensgevaarlijke afhankelijkheid van kerosine van miljoenen families  uit de 'Base of the Pyramid'.

Over Off-Grid Solutions / Waka Waka

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Sociale of duurzame onderneming, maatschappelijk verantwoord ondernemen: er zijn veel manieren om te omschrijven hoe WakaWaka werkt. Feit is dat we geloven dat de combinatie van ondernemen en ontwikkelingshulp de beste manier is om impact te genereren. WakaWaka heeft zich gecommitteerd om de kracht van een bedrijfsstructuur te benutten voor het goede doel. Ons hele team werkt aan de hand van dit streven en deelt de overtuiging dat we met dit model niet alleen de grootst mogelijke impact maken, maar ook de  toekomst van ontwikkelingshulp in handen hebben.

Door het bieden van oplossingen aan 1.2 miljard mensen die off-grid leven helpen onze producten families om zelfvoorzienend te worden en duurzamer en veiliger te leven. Producten die voorzien in basisbehoeften, die goed werken en ook blijven werken. Producten die duurzaam en betaalbaar zijn voor families die leven op twee dollar per dag. 

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.