Adres

Donauweg 10
1043 AJ AMSTERDAM
Nederland
0886644000
http://www.greenmont.nl

Contactpersoon

GreenMont Systems Nederland bv

Over GreenMont Systems Nederland bv

IT dienstverlening op basis van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen GreenMont Systems Nederland biedt als gespecialiseerd IT dienstverlener IT managed services. Dit doen we door middel van ons "remoteassistance.nl" concept waarmee wij onze klanten kunnen ondersteunen ongeacht van hun locatie. Voor veel van onze relaties zijn wij de "externe IT afdeling". Onze filosofie is dat wij onze relaties in staat moeten stellen om zich weer te concentreren op hun core business en dat wij hen met onze IT expertise ondersteunen in hun ambities voor de toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen Steeds vaker hebben organisaties commerciële én maatschappelijke doelstellingen.

Wij helpen beide doelstellingen in te vullen. Door mensen met een beperking door middel van het meester-gezel-model net zo volwaardig werk binnen de automatisering te laten verrichten als hun 'collega's' zonder die beperkingen. ------------------------------------------------------------------- -IN ENGLISH- GreenMont Systems is specialized in rendering IT managed services to companies wishing to outsource their IT support and services. For this we have introduced our "RemoteAssistance.nl" services, enabling us to render highlevel technical IT assistance to office and mobile users regardless of their location. Our philosophy is that our role is to enable our clients to focus on their core business. We achieve this by rendering our service and expertise in the field of IT to our clients in order for them to expand their knowledge and capabilities Specialties:IT, managed services, consultancy, networking, remote network administration, IT security, IT architecture IT, netwerken, netwerkbeheer op afstand, advisering, automatisering, automatiseringsadviezen VOIP, voice over IP ------------------------------------------------------------------- MVO Activiteiten Maatschappelijk verantwoord ondernemen Steeds vaker hebben organisaties commerciële én maatschappelijke doelstellingen. Ook wij trachten deze MVO doelstellingen in te vullen: Wij leveren en beheren bijvoorbeeld SUN Ray2 "extreem lage energie consumptie" systemen en netwerken van SUN. Hte voordeel van deze SUN werkplekken is het stroomverbruik van 3Watt(!!) Dit in tegenstelling tot reguliere werkplekken die in de meeste gevallen 100-200Watt energie gebruiken. Verder trachten wij mensen met een 'beperking' door middel van het meester-gezel-model net zo volwaardig werk binnen de automatisering te laten verrichten als hun 'collega's' zonder die beperkingen. Een relatie met ons bedrijf biedt ons de kans om onze bijdrage te leveren in het terugdringen van het energieverbruik en door mensen met beperkingen een toekomstperspectief te bieden binnen ons bedrijf!

Over GreenMont Systems Nederland bv

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen Steeds vaker hebben organisaties commerciële én maatschappelijke doelstellingen. Ook wij trachten deze MVO doelstellingen in te vullen: Wij leveren en beheren bijvoorbeeld SUN Ray2 "extreem lage energie consumptie" systemen en netwerken van SUN. Hte voordeel van deze SUN werkplekken is het stroomverbruik van 3Watt(!!) Dit in tegenstelling tot reguliere werkplekken die in de meeste gevallen 100-200Watt energie gebruiken. Verder trachten wij mensen met een 'beperking' door middel van het meester-gezel-model net zo volwaardig werk binnen de automatisering te laten verrichten als hun 'collega's' zonder die beperkingen. Een relatie met ons bedrijf biedt ons de kans om onze bijdrage te leveren in het terugdringen van het energieverbruik en door mensen met beperkingen een toekomstperspectief te bieden binnen ons bedrijf!

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.