Adres

Overschiestraat 176
1062 XK AMSTERDAM

(0)20 337 3960
http://www.greengraffiti.nl

Greengraffiti

Over Greengraffiti

GreenGraffiti® is een duurzaam alternatief voor traditionele buitenreclame en draagt een heldere boodschap uit; clean is green. GreenGraffiti® is volledig klimaatneutraal en is een van de eerste bedrijven ter wereld die haar waterverbruik compenseert via de door haar opgezette stichting GreenAdsBlue. Zo draagt GreenGraffiti® op unieke wijze bij aan een beter milieu. Hoe werkt het? Met behulp van een sjabloon, water en een hogedrukspuit wordt een communicatieboodschap op de grond aangebracht. Belangrijkste voordeel van het medium ligt in de flexibiliteit.

Een klant is niet gebonden aan een minimale afname, niet gebonden aan een bepaald formaat en kan zelf beslissen op welke plekken ze GreenGraffiti wil inzetten. De inzet van GreenGraffiti®, een van de weinige duurzame alternatieven voor communicatie die beschikbaar zijn, kan daarnaast een hele positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van een merk of organisatie. GreenGraffiti® is geen traditioneel bedrijf, maar gebruikt haar business als middel om milieu- en sociale verbeteringen in gang te zetten. Naast onze inzet voor een beter milieu, doneren we elk jaar GreenGraffiti campagnes aan projecten die wij een warm hart toedragen. Kijk voor voorbeelden op http://www.greengraffiti.com/pages/social-responsibility.html Meer informatie over GreenGraffiti vind u op www.greengraffiti.com Meer informatie over GreenAdsBlue vind u op www.greenadsblue.com

Over Greengraffiti

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Wij (over)compenseren ons CO2 gebruik (150%) van onze operatie, recyclen onze sjablonen en compenseren ons volledige watergebruik. Want voor elke liter water die wij gebruiken bij het aanbrengen van GreenGraffiti, creëren we een liter schoon water in een regio waar schoon water schaars is. Dit doen wij via onze Stichting (in oprichting) GreenAdsBlue. Daarnaast reserveren wij ca. 4-5% van onze omzet voor de financiering van z.g. ‘giving back’ projecten.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.