GreenFox

Over GreenFox

GreenFox 
Waar iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft 

GreenFox Lighting 
Voor sociaal duurzame verlichting.


Wij leiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op om bestaande verlichting om te bouwen naar de meest energiezuinige variant. Deze werkzaamheden/renovatie levert een significante energiebesparing en CO2 reductie op. 
Dit doen wij door heel Nederland voor diverse grote steden en marktpartijen zoals Amsterdam RAI, Van Gansewinkel, Meeus Vastgoedbeheer, Schiphol, ING Real Estate, Pepsi, Search, BAM, Eigen Haard, etc. 

GreenFox Seafood 
Speciaal voor u pellen wij dagelijks Hollandse garnalen met de hand. Wij voegen geen conserveringsmiddelen toe aan deze handgepelde garnalen. De unieke smaak van de Hollandse garnaal komt dan immers pas echt tot zijn recht. Kortom: een ware traktatie voor de echte liefhebber van garnalen. Al onze specialisten hadden voorheen een afstand tot de arbeidsmarkt maar zijn nu werkzaam als garnalenpeller voor de topchefs van Nederland zoals Jonnie Boer, Herman den Blijker en Pierre Wind. Onze Hollandse garnalen worden verkocht onder de naam North Sea Deluxe en is verkrijgbaar via Schmidt Zeevis.

GreenFox Social Return 
Om de voordelen van Social Return optimaal te benutten is er maatwerk nodig. Door de werkzaamheden in goed overleg te selecteren kunnen wij vooraf garanderen dat ze goedkoper zijn dan begroot. GreenFox neemt complete opdrachten aan. Wij kunnen uw Social Return paragraaf schrijven maar ook de gehele Social Return verplichting overnemen. Denk daarbij aan werving en selectie, loonkosten, administratie, begeleiding en monitoring. Alles op no cure no pay basis.
GreenFox Analytics 
GreenFox inventariseert voor gemeenten en (energie)bedrijven diverse objecten zoals gas-, water-, en elektra meterstanden. Hiermee realiseren wij een gigantische besparing voor onze opdrachtgevers. Uiteraard op no cure no pay. 
De werkzaamheden worden onder begeleiding van GreenFox Analytics uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

 

Over GreenFox

Type organisatie:
Maatschappelijke onderneming
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.