Adres

Asselsestraat 40
7311 EM APELDOORN
Nederland
055-3554585
http://www.gorkink.nl

Contactpersoon

Gorkink Natuurlijk ... een bloem

Over Gorkink Natuurlijk ... een bloem

Als bloemist zijn wij actief op de zakelijke - en particuliere markt. Steekwoorden hierbij zijn: allround bloemist, Euroflorist member, bezorgservice (ma-za), erkend bloemsierkunstenaar, beplantingen, business 2 business, interieur inrichting met luxe ondergronden. Specialisatie in bruidsboeketten en rouwarrangementen. Onze winkel heeft een groot assortiment bloemen, boeketten (gemaakt door vakbekwame binders), trendy interieur artikelen en planten met de daarbij behorende potten. Heeft uw kantoor of huis een re-styling nodig? Bel gerust en we komen bij u een advies geven wat past bij uw uitstraling.
Natuurlijk kunt u ook bij ons in de winkel aan de asselsestraat ons uitgebreide assortiment bewonderen. Voor de vaste klanten in de winkel hebben we een spaarprogramma met een pas.

Over Gorkink Natuurlijk ... een bloem

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

- verkoop van mps en ffp bloemen. deze bloemen zijn mvo verantwoord geteeld. Daarnaast wordt bij ons natuurlijk het afval gescheiden (de VAR in apeldoorn heeft ons daarbij geholpen om een praktische oplossing te bedenken), gebruik van verantwoorde schoonmaakmiddelen.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.