Adres

Moerbei 16
3371NZ Hardinxveld-Giessendam
Nederland
085-0477930
https://www.goodfuture.nl

Contactpersoon

Goodfuture - fair workwear, duurzame bedrijfskleding

Over Goodfuture - fair workwear, duurzame bedrijfskleding

Goodfuture, fair workwear is hét adres voor duurzame bedrijfskleding in Nederland. Met focus op bedrijfskleding gemaakt onder goede, gecontroleerde arbeidsomstandigheden en zoveel mogelijk uit duurzame, circulaire grondstoffen. Daarnaast bieden wij onze klanten een professioneel retourlogistiek systeem voor het hergebruik van oude bedrijfskleding. De opbrengst uit de inname van deze oude kleding wordt volledig gedoneerd aan zorgvuldig geselecteerde goede doelen.

Maak van duurzame bedrijfskleding ook de volgende stap in ùw MVO-beleid. Samen  met u gaan we graag op weg naar een duurzame, goede toekomst!

Meer informatie: www.goodfuture.nl

Over Goodfuture - fair workwear, duurzame bedrijfskleding

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Het meest volledige assortiment duurzaam geproduceerde bedrijfskleding. Nadruk op geode arbeidsomstandigheden en duurzame grondstoffen zoals: recycled katoen, biologisch katoen, recycled PET, Tencel en bamboe. Social responsibility als het gaat om de opbrengst uit terugname van oude bedrijfskleding. Deze opbrengst komt volledig ten goede aan een tweetal goede doelen, waarmee wij onze maatschappelijke betrokkenheid willen tonen. 

Resultaten MVO MAPS

24 maart 2019

MVO Strategie & beleid

MVO Bedrijfsprocessen

MVO Thema’s