Adres

Bredaseweg 86
5038 NH Tilburg

013 5186158
http://www.godding-co.nl

Contactpersoon

Godding & co

Over Godding & co

RESULTAAT IN COMMUNICATIE Godding & co ondersteunt bij organisatie- en communicatievraagstukken, van training tot integraal begeleidingstraject, van tekst tot huisstijl. Wij helpen je bij het verwoorden en verbeelden van wat jouw organisatie uniek maakt en wat je wil bijdragen aan de samenleving. Wij zijn sterk in het verbinden van mensen, drijfveren, kwaliteiten en maatschappelijke meerwaarde. Je kunt bij ons terecht voor samenhangende trainingen en een breed scala aan diensten ter versterking van MVO reputatie, organisatiecultuur en duurzaam communiceren. Godding & co adviseert, bedenkt en ontwikkelt.

Afhankelijk van je vraagstelling kunnen we je helpen met strategisch advies of met het invullen van creatieve communicatiebehoeften, zoals huisstijlen, campagnes, teksten, grafisch ontwerp, websites en social media, animaties, video, etc. Een greep uit de mogelijkheden: • Identity sessie, samen op zoek naar wat je verbindt • Training Corporate Story • Communicatie van visie en beleid, verbinden van strategische keuzes met aansprekende verhalen en beelden • Training Organisatiecultuur en Communicatiestijlen • Workshop Duurzaam Zijn, Duurzaam doen In de derde week van augustus wordt de nieuwe website van Godding & co gelanceerd met actuele informatie over ons aanbod. Tot die tijd vind je de nodige achtergrond op www.godding-co.nl.

Over Godding & co

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Wij zien duurzaam omgaan met mens en omgeving als een natuurlijk proces, waarin op een respectvolle manier keuzes worden gemaakt en verantwoordelijkheid wordt genomen voor de relatie tussen jezelf en de ander. We willen een voorbeeld zijn in duurzaam communiceren en anderen op weg helpen om duurzame communicatie tot vanzelfsprekendheid te maken.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws

Organisatie aanbiedingen