Adres

Amperelaan 7
9027 AM Drachten
Nederland
0512 544503
https://www.fiberplast.nl/

Contactpersoon

Fiberplast BV

Over Fiberplast BV

Wie is Fiberplast?

Fiberplast BV ontwikkeld, produceert en levert duurzame houtcomposiet strokenprofielen. Om complete projectoplossingen te kunnen bieden wordt het assortiment gecompleteerd met halffabricaten zoals EPDM- / kurkgranulaat korrels en eindproducten zoals bouwrubbers en rubber vloerafwerking.

Verder ontwikkelen en produceren wij speciale maatwerkoplossingen in samenwerking met – of in opdracht van –  ontwerpers en architecten. Het is onze uitdaging om klantvragen op basis van groene uitgangspunten te vertalen naar innovatieve concepten.

Wat zijn jullie doelstellingen?

Het is onze missie om moderne en milieuvriendelijke kunststof- en composietoplossingen bij een breder publiek te introduceren. Deze producten worden onder de eigen merknamen – afgeleid van het woord “environment” (milieu) – aan de markt gepresenteerd.

Welke Handelsnamen & Productgroepen hebben jullie?

Welke merken van derden vertegenwoordigen jullie?

Welke garanties kunnen jullie afgeven?

De economische ontwikkelingen in de bouwwereld maakt dat onze afnemers naast een stukje financiële zekerheid het ontzettend op prijs stellen dat wij naast onze standaard garantie 10 jaar verzekerde garantie via HDI-Gerling aan kunnen bieden op (een deel van) onze producten. Fiberplast BV is de eerste en momenteel de enige partij die een dergelijke faciliteit kan bieden in het marktsegment en is hiermee uniek in de sector. Neem voor meer informatie over deze faciliteit contact met ons op.

Hoe zit het met jullie internationale bekendheid?

Onze producten genieten internationale bekendheid, de Buzon en Regupol producten worden momenteel al naar meer dan 70 verschillende landen geëxporteerd maar ook Envirodeck wordt in toenemende mate door onze buitenlandse afnemers gewaardeerd.

Wat voor een organisatie zijn jullie?

Fiberplast BV ziet het als een uitdaging om klantvragen te vertalen naar innovatieve concepten op basis van duurzame producten, waardoor de onderneming met recht als een klantgestuurde organisatie is te bestempelen.

Waarmee onderscheidt Fiberplast zich?

Het assortiment van Fiberplast BV is uniek te noemen. Alle producten van Fiberplast BV worden geproduceerd uit hergebruikt afval en voldoen aan de hoogste duurzaamheidscriteria. Onze ambitie is om in de komende jaren tot een volledige Cradle to Cradle (C2C) organisatie te verworden.

Een andere uitdaging van onze onderneming is om het gebruik van milieubelastende producten verder terug te dringen door deze te vervangen door milieuvriendelijke alternatieven. Hierbij is de primaire eis dat ons alternatief minimaal dezelfde prijs/kwaliteitsverhouding moet hebben als het traditionele voorbeeld, maar wij streven ernaar om deze te overtreffen. De kwaliteit wordt middels een scala aan testrapporten van toonaangevende – veelal Nederlandse – keuringsinstanties aantoonbaar gemaakt.

Kan Fiberplast complete projectoplossingen leveren?

De onderneming is door haar strategische productcombinatie in staat om complete projectoplossingen te bieden voor zowel tuin- als dakterrassen maar ook voor bijvoorbeeld balkons en galerijen van flat-, appartementen- en winkelcomplexen. Daarnaast worden de producten van Fiberplast BV steeds frequenter toegepast in GWW projecten zoals bij de realisatie van jachthavens, steigers en (vinger)pieren. Maar ook voor de aankleding van uw project en meubilair tbv. de openbare ruimtes kunt u bij ons terecht. Hierbij is het goed om 

De economische ontwikkelingen in de bouwwereld maakt dat onze afnemers naast een stukje financiële zekerheid het ontzettend op prijs stellen dat wij naast onze standaard garantie een verzekerde garantie via HDI-Gerling aan kunnen bieden op onze producten.

Fiberplast BV is de eerste en momenteel de enige partij die een dergelijke faciliteit kan bieden in het marktsegment en is hiermee uniek in de sector. Neem voor meer informatie over deze faciliteit contact met ons op.

 

Fiberplast BV ziet het als een uitdaging om klantvragen te vertalen naar innovatieve concepten op basis van duurzame producten, waardoor de onderneming met recht als een klantgestuurde organisatie is te bestempelen.

 

Het assortiment van Fiberplast BV is in de bouwsector uniek te noemen. Alle producten van Fiberplast BV worden geproduceerd uit hergebruikt afval en voldoen aan de hoogste duurzaamheidscriteria. In de komende jaren zullen wij stapsgewijs tot een volledige Cradle to Cradle (C2C) organisatie verworden. Onder anderen middels een eigen productielocatie voor Envirodeck composiet in Nederland.

 

Het is de uitdaging van de onderneming om het gebruik van milieubelastende producten verder terug te dringen door deze te vervangen door milieuvriendelijke alternatieven. Hierbij is de primaire eis dat ons alternatief minimaal dezelfde kwaliteit moet hebben als het traditionele voorbeeld, maar wij streven ernaar om deze te overtreffen. Deze kwaliteit wordt middels een scala aan testrapporten van toonaangevende - veelal Nederlandse - keuringsinstanties aantoonbaar gemaakt.

 

Over Fiberplast BV

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10

MVO activiteiten

Wij zullen de mogelijkheden van MVO binnen onze eigen organisatie zo goed mogelijk ontwikkelen en deze waar mogelijk toegankelijk maken en uitdragen. Waar mogelijk en waar dit van waarde is zoeken wij samenwerking met andere maatschappelijke actoren en andere partners van MVO Nederland om de kennis over en de uitvoering van MVO-initiatieven te bevorderen. Om u een indruk te geven over ons bedrijf en de producten die wij verkopen adviseren wij u onze website fiberplast.nl te bezoeken.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.