Adres

Stuiverstraat 92
5611 TC Eindhoven
Nederland
0646322806
http://evoli.nl

Contactpersoon

Evoli

Over Evoli

Evoli is een arbeidspsychologische dienstverlener voor uiteenlopende bedrijven om de vitaliteit en gezondheid van de werknemer en daarmee tegelijkertijd ook die van de organisatie te bevorderen. Een aanpak waarin de mens altijd centraal staat ter versterking van het psychisch welbevinden. Evoli past deze aanpak toe in haar interventietrajecten en biedt hierin individuele begeleidingstrajecten maar geeft ook workshops en trainingen.

Wij helpen u bij het bereiken van de volgende doelen:

  • Het terugdringen en voorkomen van verzuimkosten.
  • Het ontwikkelingen van de competenties en talenten van uw medewerkers.
  • Het versterken van de duurzame inzetbaarheid in uw organisatie.

 

De trainingen en workshops die wij bieden hebben een raakvlak op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Op uw verzoek en na een oriënterend gesprek maken wij een voorstel precies passend bij de doelstellingen die u met een traject van Evoli wilt bereiken.

Over Evoli

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
2 t/m 10
Sector:

MVO activiteiten

Evoli levert een bijdrage aan vitale organisaties zodat medewerkers en leidinggevenden hun talenten optimaal aanwenden in hun werk en hun vitaliteit en hun inzetbaarheid optimaal bevorderen, ook bij stagnatie. Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Het geeft structuur, ontwikkeling, betekenis en draagt bij aan geluk.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie nieuws