Adres

Kosterijland 20
3981 AJ BUNNIK
Nederland
088 484 1000
http://www.engie-services.nl

Contactpersoon

ENGIE Services Nederland NV

Over ENGIE Services Nederland NV

ENGIE Services is de grootste technische dienstverlener van Nederland, met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen, van ontwerp tot beheer en onderhoud. Wij spelen op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving.

Met circa 6000 medewerkers in Nederland werken we iedere dag hard aan de meest innovatieve concepten, integrale en duurzame oplossingen voor onze klanten in de industrie, energie, infrastructuur en utiliteit.

De energietransitie
ENGIE Services ontwerpt en implementeert innovatieve technologie-oplossingen en services die bedrijven helpen om hun bedrijfsprocessen op duurzame wijze te optimaliseren. Zo maken wij duurzaamheid rendabel en helpen we de energietransitie te versnellen.

Wij zijn het bedrijf dat voorop loopt in de energietransitie en dat ook echt waarmaakt. Wij geven richting aan deze verandering en helpen klanten (bedrijven, instellingen en consumenten) om de stap van een fossiele naar een 100% duurzame energiehuishouding, en tevens de beweging naar decentralisatie, zo snel en zo kostenefficiënt mogelijk te maken.

ENGIE ontwikkelt haar bedrijfsactiviteiten (elektriciteit , aardgas, energiediensten) rond een model dat gebaseerd is op ‘verantwoorde groei’ en gaat op die manier de uitdagingen van de energietransitie aan: het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources.

Onze integrale oplossingen zijn gericht op de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt en omvatten het totale traject van ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer.

ENGIE in Nederland
Samen met ENGIE Energie, ENGIE Fabricom en ENGIE Laborelec vormen wij ENGIE in Nederland. Door onze krachten te bundelen ontstaat er een unieke combinatie van vaardigheden en kennis op het gebied van duurzame energie, technologie en digitalisering. 

 

Over ENGIE Services Nederland NV

Type organisatie:
Grote (internationale) onderneming
Aantal medewerkers:
500+

MVO activiteiten

Werk maken van verduurzaming

Elke dag werken wij aan het realiseren van duurzame oplossingen die ons een stapje dichterbij de wereld van morgen brengen. Een gezamenlijke verantwoordelijkheid, waarin ieder bedrijf en individu het verschil kan maken.

De komende jaren staat één ding centraal in onze strategie: we maken werk van de mogelijkheden om te verduurzamen. We ontwikkelen de manier waarop we werken, processen inrichten, besluiten nemen. Het wijzigt ons denken: het moet niet alleen anders, we doen het ook echt anders. Als onderdeel van de internationale ENGIE Groep onderschrijven we de overkoepelende MVO-ambitie ‘Opening new Opportunities’ en van daaruit geven we vorm aan het MVO-beleid van ENGIE Nederland.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze MVO-website.

Resultaten MVO MAPS

Dit bedrijf heeft MVO MAPS nog niet ingevuld.

Organisatie events

maandag 3 september 2018 - 13:30 tot 15:30