Adres

Handelsweg 6
3641RC MIJDRECHT
Nederland
0297-282121
http://www.homan.nl

Contactpersoon

Elektrotechnisch Bureau Homan B.V.

Over Elektrotechnisch Bureau Homan B.V.

Over Homan Elektrotechniek B.V.

Homan Elektrotechniek B.V. is marktleider op het gebied van feestverlichting en aggregaatverhuur voor evenementen en zorgt voor de complete energievoorziening van kermissen door heel Nederland. Door onze jarenlange praktijkervaring zijn wij in staat om iedere opdracht, ongeacht de grootte en complexiteit, tot een goed einde te brengen. Daarnaast hebben wij de nodige theoretische kennis in huis en staan wij garant voor onze vakkundige aanpak.

Homan Elektrotechniek: - Voldoet aan de NEN 1010-7 normering; - Is UNETO VNI en STERKIN erkend installateur; - Heeft medewerkers die VCA-Vol gediplomeerd zijn; - Is lid van platform Binnenstad management.

Over Elektrotechnisch Bureau Homan B.V.

Type organisatie:
Midden- en kleinbedrijf
Aantal medewerkers:
11 t/m 100
Sector:

MVO activiteiten

Homan heeft onbewust veel maatregelen genomen de afgelopen jaren die een positieve invloed hebben op het gedrag (voornamelijk op energieverbruik) van ons zelf en bij onze klanten. De terugkerende thema's die we gezamenlijk op willen pakken zijn: - Brandstofbesparing bij tijdelijke stroomvoorziening. - Besparing op stroomverbruik bij feestverlichting. - Voorkomen van onnodig waste door re-manufacturing bij feestverlichting. - Continueren van sociale doelen

Resultaten MVO MAPS

21 april 2016

MVO Strategie & beleid

MVO Bedrijfsprocessen

MVO Thema’s